Opmerkingen: De rouwbetuiging die u hier plaatst, is vrij in te kijken en uw bericht zal enkel na goedkeuring geplaatst worden. Enkel de rouwberichten met goedkeuring van de familie worden op deze website geplaatst.

Rouwbetuigingen

 1. Onze innige deelneming met het verlies van de steeds vriendelijke Jonathan, veel sterkte.

  Jacques en Gilberte De Clus-Vernaillen.

 2. mijn deelneming, ik heb Jonathan leren kennen op de set van de bende van jan de lichte, het was een toffe gast.
  veel te vroeg moeten gaan 🙁

 3. Mijn oprechte deelneming aan de familie ! Veel te vroeg heengegaan, woorden schieten tekort en ja, het leven is zo oneerlijk !

 4. Beste Adolf en echtgenote ik heb deze namiddag het pijnlijke heengaan van jullie zoon Jonathan vernomen het heeft me heel diep geraakt omdat ik ook een zoon heb van een jaartje jonger ik zou niet weten hoe ik me moet voelen als je je kind verliest in de fleur van zijn leven toch het enige wat ik kan zeggen jullie hebben elkaar nog en hebben steun nog om verder te gaan met het leven . Onze innige deelneming met het verlies dat jullie is overkomen

 5. Beste Myriam en Adolf,

  Emiel en Alice, Rudy en Simonne, Freddy en de ganse familie.

  Er zijn geen woorden voor dit verlies en voor jullie verdriet.

  Ik denk aan jullie en deel in jullie leed.

  Heel veel sterke!

  Patrick

 6. Jonathan had een heel goed hart. Vind het super erg!! Mijn innige deelneming aan jullie beiden en familie. Karlien

 7. Beste Jonathan/DJohn,

  Spijtig genoeg heb ik je niet lang genoeg gekent, maar die paar momenten zijn herinneringen die ik nooit zal vergeten..

  Met jou praten heeft me dingen doen inzien en samen zitten lachen.. tzal me allemaal bijblijven..

  Avicii was een grote dj.. maar jij was dat voor mij en nòg velen..
  Ik ga je missen jongen..

  Rust in vrede, grote ster ☆
  Ik zal je nooit vergeten..

 8. John,
  Toen ik vorige week het nieuws vernam, kon in het niet geloven.
  Altijd goedlachs, behulpzaam en joviaal… vroeger in tijden van “De ster” was je van de vaste “benje van Okegem”, de laatste jaren kwamen we elkaar minder tegen, dikwijls wel eens met karnaval, maar altijd ne goeiendag en luchtigen babbel…
  miljaarde man, rust zacht…
  woorden schieten tekort; sterkte aan je familie en dichte vrienden

  Bruno Van der Haeghen

 

Plaats rouwbetuiging

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.