Opmerkingen: De rouwbetuiging die u hier plaatst, is vrij in te kijken en uw bericht zal enkel na goedkeuring geplaatst worden. Enkel de rouwberichten met goedkeuring van de familie worden op deze website geplaatst.

Rouwbetuigingen

 1. Guy en Carla,
  Onze oprechte deelneming bij het overlijden van jullie vader.
  Ludo en Carine Malfroy

 2. Beste familie ,in naam van mijn papa Rene en mezelf wil ik jullie ons oprecht medeleven betuigen in het verdriet dat jullie treft bij het te vroege heengaan van uw vader Guido.Ik heb hem jaren gekend als klant en terug ontmoet als naaste buur van mijn papa op de serviceflats.We wensen jullie heel veel sterkte in deze moeilijke dagen.

 3. Beste familie,
  Slechts weinig woorden passen in een tijd van droefheid en pijn,
  moge dit gebaar een teken van medeleven zijn.
  met oprechte deelneming

 4. innige deelneming met het verlies van jullie vader

 

Plaats rouwbetuiging

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.