Opmerkingen: De rouwbetuiging die u hier plaatst, is vrij in te kijken en uw bericht zal enkel na goedkeuring geplaatst worden. Enkel de rouwberichten met goedkeuring van de familie worden op deze website geplaatst.

Rouwbetuigingen

 1. Beste familie,
  We hebben Maria maar kort gekend als overbuur in Klateringen van ons mama en schoonmama. Ze was immers altijd goedlachs en klaar voor een babbeltje aan de verpleegpost als we binnenkwamen. Het was verschieten dat ze er plots niet meer was.
  Veel sterkte.
  Gosseye Mariette (overbuur)
  Dirk en Wendy

 2. Geachte familie
  Ons oprechte deelneming, wij wensen jullie heel veel sterkte toe.

 3. Wij misten ons Mariake al enkele keren op de maandelijkse bijeenkomst van ‘de Lennikse bond der gepensioneerden .Steeds haalde ze herinneringen op van haar werk in de Rijksschool.Veel collega’s heeft ze weten gaan nu is het haar beurt.Het bestuur biedt hierbij aan de familie haar oprecht medeleven aan ,bij het overlijden van een zeer joviaal trouw lid.
  Lennikse bond der gepensioneerden

 

Plaats rouwbetuiging

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.