Opmerkingen: De rouwbetuiging die u hier plaatst, is vrij in te kijken en uw bericht zal enkel na goedkeuring geplaatst worden. Enkel de rouwberichten met goedkeuring van de familie worden op deze website geplaatst.

Rouwbetuigingen

 1. Onze deelneming aan de familie van andre.

  Vanwege thienpont bart .

 2. Innige deelneming! Veel sterkte aan de familie.

 3. Beste Magda,
  Mijn oprechte deelneming bij het afscheid van je echtgenoot André.
  Veel goede moed en ik heb alleen mooie herinneringen aan jou als leerkracht en als collega evenals aan André.
  Veel groeten aan je kinderen.

  Rita Van Neygen
  Cipressenstraat 23
  8300 Knokke-Heist
  050-33 81 46

 4. Magda, Els, Ben en familie,

  Oprecht medeleven en veel sterkte.

  Erik en Lieve Van Nieuwenhuyze – Cosijn

 5. Heel veel sterkte bij het overlijden van André

  Lisbeth Baeyens

 6. Woorden kunnen een steun zijn, maar het is de tijd die het verdriet verzacht.
  Daarom voor nu heel veel sterkte en voor de toekomst rust en kracht.
  Met oprechte deelneming.
  Louisa Van Droogenbroeck

 7. Beste Magda,

  Oprechte deelneming bij het heengaan van André. We koesteren alvast de mooie herinneringen tijdens onze periode samen bij de BGJG.
  We wensen je veel liefde en sterkte toe, aan jou, je kinderen, kleinkinderen en familie.

  Walter en Sabine De Wolf – Gossuin
  Laurens en Myrthe

 8. Oprechte deelneming en veel sterkte samen toegewenst;

 9. Ik heb toevallig vandaag vernomen dat mijn leraar Nederlands (schooljaar 1978-1979) André
  De Vuyst vorig jaar overleden is. Ik betreur dit ten zeerste en betuig mijn diepste medeleven aan de familie en vrienden. Ik herinner mij Dhr. De Vuyst nog bijzonder goed, ook al is het 40 jaar geleden dat ik bij hem in de klas zat. Hij was een uitstekende leraar, soms streng, maar met een gouden hart voor zijn leerlingen. Zijn intro soms om naar onze kennis te peilen : “Enkel blad papier, naam, datum, eerste vraag” hoor ik nog steeds nagalmen. Zijn plezante fratsen en hoogstaande humor welke hij hanteerde om onze aandacht vast te houden. Zijn wereldvermaarde dictees, waar hij bijzonder creatief met moeilijke woorden goochelde. Zijn auto merk mini die we ooit nog eens van plaats hebben verzet. Enfin zoveel herinneringen aan een heel fijne man. Ik durf te zeggen dat ik van hem veel geleerd heb. Bedankt André ! Van mij krijg je een dikke 10 !

 

Plaats rouwbetuiging

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.