Opmerkingen: De rouwbetuiging die u hier plaatst, is vrij in te kijken en uw bericht zal enkel na goedkeuring geplaatst worden. Enkel de rouwberichten met goedkeuring van de familie worden op deze website geplaatst.

Rouwbetuigingen

 1. Heel veel sterkte in deze moeilijke tijden.
  We zullen Siegrid nooit vergeten.
  Koester de mooie herinneringen.

 2. Mijn hart stond even stil toen ik dit droevige nieuws kreeg. Zo onverwacht, zo onfair. Nog maar pas 50 geworden, wat gas terugnemen en meer genieten van je man, je kinderen was nu aan bod.. Je kleinkind zal je nooit kennen, maar zal over jou wel mooie verhalen horen van je man en je kinderen. Voor je naasten is dit een zeer moeilijke periode waarbij de herinneringen aan jou hun moed moeten geven om door te gaan, stap voor stap en af en toe eens omkijken. Maak tijd om te treuren en verberg jullie verdriet niet, het lucht op als je verdriet kunt delen.
  Innige deelneming en veel sterkte ,
  Dina Raes en kinderen

 3. Onze oprechte deelneming.

 4. Beste Pascal, Igna, Joni, Kathy, Monique

  Vandaag afscheid genomen van Siegrid. Niet te geloven. Siegrid, jij waarmee ik mijn kleuter en lagere schooltijd heb gesleten. Als kind waren we twee handen op één buik. Daarna gingen onze wegen wat uit mekaar maar toch, de band die we hadden bleef op de achtergrond aanwezig. Het nieuws van jouw heengaan kwam heel hard binnen.
  Dit is zeker een ongelooflijk harde klap voor je man, kinderen, mama en je zus.

  Heel veel sterkte aan jullie allemaal! Echt oprechte deelneming . x

  Anja

 5. Heel veel sterkte tijdens deze moeilijke periode.

 6. Veel sterkte Pascal en familie.

  Veel te vroeg.

 7. oprechte deelneming in uw rouw

 8. Mijn innege deelneming en veel sterkte aan de familie.

 

Plaats rouwbetuiging

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.