Opmerkingen: De rouwbetuiging die u hier plaatst, is vrij in te kijken en uw bericht zal enkel na goedkeuring geplaatst worden. Enkel de rouwberichten met goedkeuring van de familie worden op deze website geplaatst.

Rouwbetuigingen

 1. Onze innige deelneming en zeer veel sterkte aan de familie.

 2. Dag neven en nichten, familie,
  Waar is de tijd van tante Georgette en tant Anna. Wij liepen over en weer tussen de beide families, drie huizen tussen. Een mooie tijd, waar voor ons de kinderen, het leven nog zo simpel leek en wij eigenlijk allemaal tevreden en gelukkig waren. Gewone dingen, steeds bij elkaar terecht kunnen, zowel onze moeders als de kinderen, wat voor hen ook belangrijk was. De dagelijkse tocht ‘s morgens van tante Georgette naar ons moe om haar patatten die bij ons in de kelder lagen, was een reden om iedere dag een babbeltje te slaan voor hen. Wij liepen te pas en te onpas bij elkaar binnen. Na school, na bv. de vrijdag als ik ons moe helpen kuisen had onder de vakanties. De singletjes dat tante Georgette regelmatig kocht van Will Tura en waar wij dan mee naar mochten luisteren. Eerder nog was zij en nonkel Taaf, zot van Tino Rossi, als ik me niet vergis. Eenvoudig maar plezant. Bedankt hiervoor allemaal. Ook aan ons moeders als zij dit kunnen horen !
  Wij wensen u onze oprechte deelneming bij het overlijden van onze tante.
  Eric en Myriam

 3. Oprechte deelneming en heel veel sterkte aan allen.

 4. Onze oprechte deelneming vanwege het volledige Beauprez-team

 5. innige deelneming en veel sterkte Eddy en Christiane De smet- Delmotte

 6. Heel veel sterkte met het verlies van jullie moeder .

 7. Onze oprechte deelneming aan de familie in deze moeilijke tijden.
  Sp A Ninove

 8. Innige deelneming

 9. Mijn innige deelneming aan de familie!
  Veerle muylaert

 

Plaats rouwbetuiging

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.