Opmerkingen: De rouwbetuiging die u hier plaatst, is vrij in te kijken en uw bericht zal enkel na goedkeuring geplaatst worden. Enkel de rouwberichten met goedkeuring van de familie worden op deze website geplaatst.

Rouwbetuigingen

  1. Aan de familie Van Angèle
    Onze oprechte deelneming bij dit afscheid.

  2. Veel sterkte in deze moeilijke tijd.

  3. Beste Erwin en Dirk,
    Onze deelneming bij het heengaan van jullie Moeder, Angèle. Wij hadden de eer haar gekend te hebben al was het maar voor korte tijd. Zij was in het begin een aangenaam mens. Zij had het hart op de tong en nu en dan kon er een grap bij. Zij kende veel mensen in Ophasselt en wij in Voorde dus er waren raakpunten. Moeder kon het best vinden met haar en zei zelfs toen we in Zottegem vertrokken “Angèle was precies triestig omdat ik vertrok”. Op het laatst had ze het wel moeilijk omdat “ze van niets meer wist”. Zij was fier op haar zoons dat hebben wij wel gemerkt. Zij heeft geleefd en is nu weg. Het is het leven maar men mag dankbaar zijn. Tis altijd te vroeg dat wel maar we wensen jullie het beste. Wij wisten niet van haar overlijden anders waren wij zeker naar de dienst geweest. Het is pas vandaag via Carine De Clercq dat wij op de hoogte kwamen. We wensen jullie het beste met jullie moeder in de herinnering. Moeder verblijft sinds 2 maanden in het WZC ter Linden te Steenhuize op kort verblijf en verhuist dinsdag a.s. naar de residentie Hoogveld in Ophasselt;

 

Plaats rouwbetuiging

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.