Opmerkingen: De rouwbetuiging die u hier plaatst, is vrij in te kijken en uw bericht zal enkel na goedkeuring geplaatst worden. Enkel de rouwberichten met goedkeuring van de familie worden op deze website geplaatst.

Rouwbetuigingen

 1. Veel sterkte aan familie en vrienden.
  Mooie herinneringen koesteren na het zien van al die mooie foto’s
  tijdens de dienst deze morgen.

 2. Monique, Roby, Githa en de kinderen, we wensen jullie veel sterkte in deze moeillijke tijden. Jullie hebben mooie herinneringen om te koesteren en hopelijk zullen die jullie ook wat troost kunnen bieden.

  Vanwege Davy, Evi, Elena en Ilse

 3. onze oprechte deelneming met het verlies van uw zoon en broer en schoonbroer, Geert was een toffe kerel altijd vriendelijk we wensen jullie veel sterkte in deze moeilijke tijden en hebben mooie herinneringen om te koesteren die jullie misschien toch wat troost zullen brengen rust zacht Geert het ga je goed hierboven van, VANWEGE Van Londersele Gaby en Van Tricht Marie Jeanne

 4. Een kerel die ik nooit zal vergeten.
  Een ster die over ieder van ons zal waken…
  Nooit uit het hart.

 

Plaats rouwbetuiging

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.