Opmerkingen: De rouwbetuiging die u hier plaatst, is vrij in te kijken en uw bericht zal enkel na goedkeuring geplaatst worden. Enkel de rouwberichten met goedkeuring van de familie worden op deze website geplaatst.

Rouwbetuigingen

 1. Beste familie van Guido en in het bijzonder zijn neef Bart De Latte
  Mag ik mijn oprechte deelneming wensen, de dagdagelijkse aanwezigheid van Guido op school en zijn vrolijk en warm hart voor iedereen, gaan wij heel hart missen.
  Ik hoop dat Guido de brief met oprechte dank voor alles wat hij op school deed en betekende, nog heeft kunnen lezen. Zelfs als ik met hem belde was hij nog steeds zo positief en dankbaar.
  Mensen kunnen in hun klein en grote dingen veel betekenen voor anderen en dat heeft Guido vanzelf en met zijn hele zijn bij ons op school nagelaten.
  Dankbaar voor wat hij was!
  Bart mag ik u ook oprecht bedanken om mij te verwittigen toen hij opgenomen was. Veel sterkte.
  Groeten Tinne De Roeck / adm medewerken Sint-Lievenscollege.

 2. Beste Adrienne en Magda, zussen van Guido,

  Langs deze weg wil ik graag mijn oprechte deelneming betuigen bij het overlijden van jullie geliefde broer Guido die ik zeer goed heb gekend, die zelfs mijn beste jeugdvriend was. We kenden elkaar reeds van in de kleuterklas, deden samen onze eerste en plechtige communie, bezochten dezelfde scholen, studeerden aan dezelfde universiteit. Daarnaast ben ik hem nog dikwijls gaan opzoeken in jullie ouderlijk huis, de boerderij in de Rospijkstraat, vooral in examenperiodes waren we een steun voor mekaar.
  Toen ons professioneel leven begon zijn we mekaar uit het oog verloren. Maar Guido was dan wel uit het oog, maar niet uit het hart. Ik zal me nog steeds zijn vriendelijkheid en zachtmoedigheid blijven herinneren, zijn luisterbereidheid, zijn liefde voor muziek en zijn belangstelling voor literatuur. Maar bovenal was hij een ingoed persoon, ik ervaar het als een rijkdom hem als jeugdvriend te hebben gehad.
  Ik wens jullie oprecht veel sterkte in de verwerking van jullie immens verdriet.

  Adolf Deweghe, Danielle De Mulder, Kareelstraat 48 bus 5, 9300 Aalst

 

Plaats rouwbetuiging

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.