Opmerkingen: De rouwbetuiging die u hier plaatst, is vrij in te kijken en uw bericht zal enkel na goedkeuring geplaatst worden. Enkel de rouwberichten met goedkeuring van de familie worden op deze website geplaatst.

Rouwbetuigingen

 1. Onze oprechte deelneming aan heel de familie,veel sterkte in deze moeilijke tijd
  Roger en Marie-Jeanne

 2. onze oprechte deelneming
  in jullie leed

 3. Lieve Rita en Ronny en familie. Wat jullie overkomen is als ouders/grootouders echt onmenselijk! Ik hoop dat jullie steun aan elkaar hebben er jullie samen door deze moeilijke tijd geraken. Het was een zeer mooie maar zeker een emotionele afscheidsdienst vandaag !

 4. Beste familie van Elien
  Beste Kisie

  Wij vernamen via andere oud-leerlingen het overlijden van Elien. Het maakt ons stil en verdrietig.
  Wij wensen jullie veel sterkte om dit afscheid een plaats te geven. Laat ook mooie herinneringen aan de tijd samen met Elien jullie verwarmen om samen verder te gaan. Veel sterkte.

  Directie en personeel Heilige Harten Secundair Ninove

 5. Wat een erg nieuws die ik spijtig genoeg maar vandaag te horen heb gekregen . Ik wil jullie toch nog een hart onder de riem steken met dit verschrikkelijk gebeuren ! Veel sterkte !!! Ik zal mij elien herinneren als een goed persoon met een hart op de juiste plek !

 

Plaats rouwbetuiging

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.