Opmerkingen: De rouwbetuiging die u hier plaatst, is vrij in te kijken en uw bericht zal enkel na goedkeuring geplaatst worden. Enkel de rouwberichten met goedkeuring van de familie worden op deze website geplaatst.

Rouwbetuigingen

 1. Ik zoek woorden van troost.
  Ik heb er geen gevonden,
  Enkel mijn diep medeleven kan ik jullie aanbieden
  bij het heengaan van Hendrik.
  Heel veel sterkte!
  Monique(kleuterjuf Wambeek)

 2. Mogen mooie momenten en fijne herinneringen aan Hendrik een steun en troost zijn bij dit moeilijke afscheid.

 3. Soms zijn we arm en machteloos.
  En onze armen nauwelijks herberzaam.
  En onze woorden knoestig als een
  afgeknotte boom zonder beschutting.
  Behalve in dat enige,
  omhelzende gebaar dat zegt:
  `Ik ben er met mijn onmacht en mijn stilte.
  In tasten zwijgen blijf ik je nabij. `
  Hartverwarmende knuffels x
  Jurgen en Hilde

 4. Onze oprechte deelneming; veel sterkte.

 5. Rony,
  Onze deelneming bij het verlies van je zeer geliefde zoon.
  Magda en Basiel

 6. Beste ouders en familie, vrienden

  Als godsdienstleerkracht in Heilige Harten Secundair Ninove wens ik mijn medeleven te betuigen bij het overlijden van Hendrik. Voor mij is en blijft hij een leerling uit de duizend: respectvol, beleefd en steeds geïnteresseerd. Ik bewaar enkel mooie herinneringen aan deze lieve jongen. Waren er zo maar meer!

  Mogen de vele, mooie herinneringen jullie nu troosten en sterken bij dit pijnlijk afscheid.

  Marleen Walravens

 7. een jong leven te weinig tijd gegeven, tekort op deze aarde maar van onschatbare waarde!! woorden schieten tekort…veel sterkte…. katrien en willy (DHL)

 8. BEDANKT!
  BEDANKT!
  BEDANKT!

  Graag willen we iedereen van harte bedanken voor de rouwbetuigingen die we de afgelopen weken kregen via mail, messenger, sms, de begrafenisondernemer, de post, persoonlijk, tijdens de afscheidsplechtigheid en de begroeting,… , kortom alle mogelijke wegen werden gebruikt.
  Het is voor ons onmogelijk om deze allemaal persoonlijk te beantwoorden.

  Er zaten een heleboel pareltjes bij, hele mooie stukjes tekst, teksten die door ons hart sneden en die onze kijk op Hendrik bevestigden.

  Natuurlijk heeft ieder mens ook een minder goed kantje, ook zo Hendrik, en vloekten we al eens als we één van zijn uitspraken, één van zijn reacties, … liever anders hadden gezien. Toch kan ik met 100% zekerheid zeggen dat Hendrik een vrolijke jongen was met heel veel empathie voor zijn medemens. Enkel de laatste 3 weken van zijn leven zag ik hem niet meer lachen, hoorde ik hem niet meer zingen. Hij kon het niet meer, hij was vergeten hoe het moest, was vergeten hoe hij moest praten, slikken, eten,…. Het waren verschrikkelijke weken, weken van aftakeling maar ook onmacht, verdriet, …., liefde.

  Hoewel deze weken mijn laatste herinneringen zijn aan jou lieve Hendrik en ze nog steeds door mijn hoofd spoken, wil ik jou in gedachten houden als onze vrolijke en levenslustige jongen. Mijn liefde voor jou in onmetelijk en onsterfelijk.

  Graag wil ik ook iedereen bedanken die een bijdrage heeft overgemaakt aan het “Fonds Arne Lannoy”, een fonds opgericht door de mama (Martine Taillieu), familie en vrienden van Arne die net zoals Hendrik overleed aan een kwaadaardige hersentumor en toevallig ook geen 24 jaar geworden is, net zoals Hendrik.
  Het fonds steunt de universiteit Gent in haar onderzoek naar hersentumoren. Ik kreeg het bericht dat ze dankzij het fonds dit jaar met een nieuw project kunnen starten om de effecten van behandeling en herval sneller via bloedonderzoek op te sporen. Ik stuur later nog een overzicht van het bedrag dat verzameld werd dankzij jullie.
  Ter info: Wie nog geen tijd had en toch graag nog een bijdrage levert, dat is nog steeds mogelijk. Het volstaat je bedrag over te maken op het rekeningnummer BE26 3900 9658 0329 (is een rekeningnummer van de Universiteit Gent) met vermelding Fonds Arne Lannoy – Ter nagedachtenis van Hendrik Knop”. Giften vanaf €40,00 zijn fiscaal aftrekbaar.

 

Plaats rouwbetuiging

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.