Opmerkingen: De rouwbetuiging die u hier plaatst, is vrij in te kijken en uw bericht zal enkel na goedkeuring geplaatst worden. Enkel de rouwberichten met goedkeuring van de familie worden op deze website geplaatst.

Rouwbetuigingen

 1. Ik zoek woorden van troost.
  Ik heb er geen gevonden,
  Enkel mijn diep medeleven kan ik jullie aanbieden
  bij het heengaan van Hendrik.
  Heel veel sterkte!
  Monique(kleuterjuf Wambeek)

 2. Mogen mooie momenten en fijne herinneringen aan Hendrik een steun en troost zijn bij dit moeilijke afscheid.

 3. Soms zijn we arm en machteloos.
  En onze armen nauwelijks herberzaam.
  En onze woorden knoestig als een
  afgeknotte boom zonder beschutting.
  Behalve in dat enige,
  omhelzende gebaar dat zegt:
  `Ik ben er met mijn onmacht en mijn stilte.
  In tasten zwijgen blijf ik je nabij. `
  Hartverwarmende knuffels x
  Jurgen en Hilde

 4. Onze oprechte deelneming; veel sterkte.

 5. Rony,
  Onze deelneming bij het verlies van je zeer geliefde zoon.
  Magda en Basiel

 6. Beste ouders en familie, vrienden

  Als godsdienstleerkracht in Heilige Harten Secundair Ninove wens ik mijn medeleven te betuigen bij het overlijden van Hendrik. Voor mij is en blijft hij een leerling uit de duizend: respectvol, beleefd en steeds geïnteresseerd. Ik bewaar enkel mooie herinneringen aan deze lieve jongen. Waren er zo maar meer!

  Mogen de vele, mooie herinneringen jullie nu troosten en sterken bij dit pijnlijk afscheid.

  Marleen Walravens

 7. een jong leven te weinig tijd gegeven, tekort op deze aarde maar van onschatbare waarde!! woorden schieten tekort…veel sterkte…. katrien en willy (DHL)

 

Plaats rouwbetuiging