Opmerkingen: De rouwbetuiging die u hier plaatst, is vrij in te kijken en uw bericht zal enkel na goedkeuring geplaatst worden. Enkel de rouwberichten met goedkeuring van de familie worden op deze website geplaatst.

Rouwbetuigingen

 1. Rust zacht Marc, veel sterkte aan de familie. Timmermans Davy-Adriaens Els en Flor

 2. Marleen en kinderen, onze oprechte deelneming bij het heengaan van je echtgenoot, papa.
  Veel sterkte in de deze moeilijke periode.
  Willem en Patricia Vanden Berghe Van Oudenhove en kinderen

 3. Marc is nu weg maar de mooie herinneringen zullen altijd bij ons blijven.
  Onze innige deelneming
  Dirk en Daan.

 4. Innige deelneming bij het overlijden van Marc , we wensen zijn familie en vrienden veel sterkte in deze moeilijke periode

  Ann & Kurt Cauwel

 5. Onze oprechte deelneming bij het overlijden van Marc , hij zal door velen gemist worden.
  veel sterkte aan de familie en vrienden

  Ann & Kurt Cauwel

 6. Beste Marleen en kinderen ,
  onze oprechte deelneming.
  Wat was het fijn als ik jullie tegenkwam en Marc me oprecht geïnteresseerd vroeg naar de volleybal van onze meisjes en voetbal van Sam …
  Of als ik hem in een sporthal tegenkwam met de voetbal en hij me overtuigde van goed te blijven bewegen. Zo belangrijk , zei hij …
  En zo herinneren wij ons Marc : een warme , goedlachse , betrokken man! Hij zal gemist worden …
  Wij wensen jullie veel sterkte , moed en troost. Woorden schieten tekort!
  Geert en Annick , Sam , Birgit , Astrid en Britt.

 7. Marleen, Dorien, Pieter en familie,

  Wij betuigen ons oprecht medeleven bij het overlijden van jullie geliefde echtgenoot en papa Marc en wensen jullie veel sterkte toe.

  Stefaan en Myriam Campens – Hoorens en kinderen

 8. De herinnering aan een fijn man blíjft…
  Veel sterkte allemaal..

 9. Marleen en kinderen
  Veel sterkte in deze moeilijke tijden.

  Patrick en Myrna

 10. Onze innige deelneming. Peter en Leen Van Gyseghem-Baudewijn.
  Vrienden van tennisclub Pollare

 11. Onze oprechte condoleances bij het heengaan van een geliefde.

 12. Innige deelneming en veel sterkte met het verwerken van dit spijtige verlies.
  Onze gedachten zijn bij de famïlie.

  Kaatsclub Amuzanten Okegem.

 13. Beste familie

  Mijn oprechte deelneming. Ik houd alleen maar goede herinneringen over aan mijn contacten met Marc. Veel sterkte samen.

 14. Erg jammer dat ik niet geweten heb dat Marc zo plots toch nog is overleden… Nu net via googlen wel… Hij was een pracht van een man die ik enorm bewonderde omwille van zijn oprechte eerlijkheid. Ik leerde hem kennen tijdens een tennis tornoo wedstrijd in aalst beukenhof en daar viel me tijdens het spel al onmiddellijk zijn gedrevenheid op. Op die heel korte periode heb ik erg veel bijgeleerd. Hij vroeg me of ik met zijn zoon wou spelen die het tennis een beetje was verleerd. Wat ik dan ook een paar keer met plezier deed. Nadien heeft hij mij daar oprecht ook voor bedankt en dat zijn zoon terug zin had om vaak te tennissen. Met succes. Heel jammer dat ik nadien plots niets meer heb gehoord van hen beiden. Maar dat zal wellicht deze heel moeilijke periode in het leven geweest zijn en daar heb ik uiteraard alle begrip voor ! Ik zal Marc vooral herinneren als een enorm aangenaam persoon. Sterkte aan de ganse familie !

 

Plaats rouwbetuiging

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.