Opmerkingen: De rouwbetuiging die u hier plaatst, is vrij in te kijken en uw bericht zal enkel na goedkeuring geplaatst worden. Enkel de rouwberichten met goedkeuring van de familie worden op deze website geplaatst.

Rouwbetuigingen

 1. Woorden kunnen een steun zijn, maar het is de tijd die het verdriet verzacht, dus voor nu veel sterkte en voor de toekomst rust en kracht. Onze Innige deelneming bij het overlijden van je man André.
  Fam. Muylaert-D’Haese Peter & Ilse, Alexander & Maximiliaan

 2. Sterker dan de dood is de mooie herinneringen die blijven. Onze oprechte deelneming bij het overlijden van jullie dierbare “Bonpapa” . Veel sterkte aan zijn echtegenote en de ganse familie
  Familie Marleen en Patrick Neyt – Remue ( ouders van Frederik) , Karolien & Denis Jouret-Neyt

 3. ik wil in uw rouw delen(had nog vroeger een gesprek vmety André in het Vast Wervingssecretariaat) Carlos Van der Vurst

 4. Met u allen delen wij in het verdriet van een onvergetelijk en mooi gevarieerd levenslied, dat nu in ons hart zijn nieuwe toekomst ziet. Wij blijven met André en zijn geliefde dochter Dominique door ons gebed in liefde en eerbied verbonden en wensen de ganse familie bij dit afscheid veel sterkte toe.

 5. wij delen in uw verdriet en wensen u veel moed en sterkte in uw rouw om André.
  raymond en diane bulté-vande maele, kinderen en kleinkinderen

 6. Mogen jullie bij elkaar de sterkte vinden om dit verlies te dragen!

 7. Wij bieden aan de familie onze oprechte deelneming aan.

 

Plaats rouwbetuiging

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.