Opmerkingen: De rouwbetuiging die u hier plaatst, is vrij in te kijken en uw bericht zal enkel na goedkeuring geplaatst worden. Enkel de rouwberichten met goedkeuring van de familie worden op deze website geplaatst.

Rouwbetuigingen

  1. Dag IRMA en familie, hier Brugge. We hebben van Frans-St Antelinks vernomen dat je in de naaste familie een dramatisch ongeval is gebeurd. Onze deelneming, we wensen je héél véél sterkte. We kunnen wel zeggen “O dat hebben wij ook meegemaakt. Het is verschrikkelijk, 24/7. Maar je zult mensen ontmoeten waar je veel “deugd” van zal hebben. Bekenden en Onbekenden. Mieke gaat nog steeds naar Ouders Verongelukte Kinderen. Geen commercie, maar échte hulp !
    IRMA en familie je kunt altijd contact opnemen 0476/973474 of op m’n e-mailadres. Frans.Torrekens@gmail.com
    Dikke BEES sterkte !
    Frans en Mieke.

  2. ons oprecht medeleven

    Gilbert en Rita De Vos- Timmermans

 

Plaats rouwbetuiging

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.