Opmerkingen: De rouwbetuiging die u hier plaatst, is vrij in te kijken en uw bericht zal enkel na goedkeuring geplaatst worden. Enkel de rouwberichten met goedkeuring van de familie worden op deze website geplaatst.

Rouwbetuigingen

  1. Innige deelneming in jullie rouw
    Coiffeur Frans

  2. Mijn oprechte deelneming bij het overlijden van jullie mama. Mij kennen jullie niet, maar mijn mama was ook van 1919 en net geen 100 jaar geworden. Dit jaartal staat in mijn geheugen geprint. Een mama hebben is het mooiste van de wereld. Sterkte, groetjes, karine

  3. Innige deelneming bij de rouw die jullie treft bij het overlijden van jullie geliefde tante.
    veel sterkte.

  4. onze oprechte deelneming . veel sterkte van rik en morena

  5. Mijn oprechte deelneming bij het overlijden van Alice. Het doet altijd pijn om iemand te verliezen die zo geliefd was als zij. Anderzijds ben ik toch blij dat ik haar nog pezier heb kunnen doen met het sturen van een kaartje voor haar 100ste verjaardag.

 

Plaats rouwbetuiging

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.