Opmerkingen: De rouwbetuiging die u hier plaatst, is vrij in te kijken en uw bericht zal enkel na goedkeuring geplaatst worden. Enkel de rouwberichten met goedkeuring van de familie worden op deze website geplaatst.

Rouwbetuigingen

 1. Onze oprechte deelneming. Veel sterkte.
  Petrus Camphyn-Cosijns

 2. Onze oprechte deelneming! Veel sterkte!
  Walter en Patricia

 3. Onze oprechte deelneming en veel sterkte in deze moeilijke tijd.

  Pascal en Cindy Van Lierde -Denie
  En familie

 4. Beste echtgenote, dochter, kleinkinderen en familieleden van Willy,

  Ik zou als gewezen collega van Willy bij het Hoofdbestuur van DE POST in Brussel jullie allen mijn diep medeleven willen betuigen, alsmede veel sterkte en moed toewensen in deze moeilijke tijden.

  Ik zal Willy steeds blijven herinneren als ‘n gedienstig en aangename ambtgenoot.

  Genegen,

 5. Beste Norma en Christa ,

  Ik bied jullie mijn diepste innige deelneming aan, ik ben een voormalige collega van Willy, we hebben vele jaren samengewerkt bij Bpost, ik ben twee keer bij jullie thuis geweest en we hebben een weekend samen doorgebracht in Rochinnes.
  Ik ben heel verdrietig en wens je veel moed, ik zal altijd een positieve herinnering houden van Willy

  Francis en Sabine Laloyaux
  Rue la forge 4
  1470 Bousval

 6. Onze oprechte deelneming, sterkte ! Jean en Annie

 

Plaats rouwbetuiging

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.