Opmerkingen: De rouwbetuiging die u hier plaatst, is vrij in te kijken en uw bericht zal enkel na goedkeuring geplaatst worden. Enkel de rouwberichten met goedkeuring van de familie worden op deze website geplaatst.

Rouwbetuigingen

 1. Mijn innige deelneming aan de hele familie. Ze was een sterke vrouw . Laat dit een voorbeeld voor jullie zijn en draag ze mee in jullie hart samen met de mooie herinneringen. Maes christel

 2. Mijn oprechte deelneming met het verlies van jullie mama, echtgenote, oma. Ik wens jullie veel steun, troost en sterkte in deze moeilijke tijden. Silvie ( collega KinderZiekenhuis Jette)

 3. Veel sterkte gewenst in deze moeilijke dagen. Denk aan de vele fijne en gezellige momenten die jullie met jullie echtgenote, mama, grootmoeder mochten delen. Zoek steun en troost bij elkaar.

  Logopediste,
  Katrien De Troy

 4. Heel veel sterkte gewenst in deze moeilijke periode! Koester de mooie herinneringen van deze prachtige vrouw!

 5. Sterke aan iedereen rond jullie die u dierbaar is.

  In je hart leven mensen
  die daar helemaal thuis zijn
  en die blijven daar wonen
  ook als ze er niet meer zijn
  ………

 6. Conny wat een moedige en sterke vrouw was jij. Dat uw man , kinderen, kleinkind alle mooie herinneringen koesteren in hun hart. Wees er voor mekaar. Veel sterkte Marie-line en Patrick de ouders van Maitee ( vroegere ballet juf)

 7. Lieve Conny, sterke vrouw, vrolijke deugniet, geweldige mama, trouwe vriendin. Ik mis jouw blinkende ogen vol levensgeluk en volharding. Sinds de eerste dag dat ik je ontmoette, had ik mateloos veel bewondering voor jou. Je leefde voluit, eenvoudig, maar zo ‘echt’. Zelfs toen je letterlijk moest berusten in je ziekte, vond je nog de kracht mijn dag goed te maken door je veelzeggende blik en jouw unieke glimlach die recht naar het hart ging, door je ‘duim omhoog’. Dank je Conny, dat ik jouw prachtige familie heb mogen leren kennen. Als ieder van ons een beetje op jou tracht te lijken, dan krijgen we sowieso een wereld met een veel menselijker gelaat. Ik zal nooit vergeten dat je zelf ooit schreef : ‘ik vind het heel erg dat ik ziek ben, maar liever ik dan dat het één van mijn geliefden moet overkomen’ : Conny ten voeten uit, zo mooi, zo waardevol. Voor altijd in mijn hart.

 

Plaats rouwbetuiging

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.