Opmerkingen: De rouwbetuiging die u hier plaatst, is vrij in te kijken en uw bericht zal enkel na goedkeuring geplaatst worden. Enkel de rouwberichten met goedkeuring van de familie worden op deze website geplaatst.

Rouwbetuigingen

 1. Inninge deelneming en veel sterkte in deze moeilijke tijd.

 2. Mama,
  Was ik maar 15 min vroeger gekomen of iets beter mijn best gedaan tijdens mijn reddings aktie en wie weet zat je nu nog in ons midden, dan kon je ons nog allemaal beminnen. Je had nog zoveel toekomst plannen die nu in duigen vallen…
  Nu net toen je rust begon te vinden, wil ik je zoeken maar zal ik je niet meer vinden…
  Ik had je nog zoveel om wijze raad willen vragen, maar jij schonk mij het leven, dus hoef ik niet te klagen.
  Je maakt nu je laatste reis naar onze pa in het paradijs…
  Bedankt voor het leven die jullie mij hebben gegeven…
  Maak het goed daarboven dat moeten jullie mij beloven…
  Ik zal jullie nooit vergeten dat moet je zeker weten…
  Met spijt in mijn hart zeg ik geen vaarwel, maar wel tot ziens…

  Jullie liefhebbende zoon,
  PASCAL…

 3. Een prachtvrouw die ook een plekje in mijn hart gevonden heeft en ze zal daar blijven ook. Altijd stond ze klaar voor een ander. Het was al een tijdje dat we elkaar niet meer gezien hadden maar ik zal onze mooie momenten samen koesteren. Bedankt voor de persoon die je was… Dikke kus Robin xxx

 4. We zullen je missen tanteke…wat hebben we samen veel gelachen, je was 1 uit de duizend …voor altijd in mijn hart XXX

 5. Tante ik mis je zoveel de gesprekken die we hadden en ons winkels waar we graag gingen samen het zal nooit meer het zelfs zijn. Bedankt om naar mij te luisteren en advies te geven . Je bent mijn tante voor altijd

 6. Oprechte deelneming in de rouw die u en uw familie treft.

  Familie Vernaillen Rudolf-Priem Olivia
  Hofstad 35
  9400 Okegem

 7. Onze oprechte deelneming en veel sterkte
  Benny, Martine en Kelly
  Van Der Motten-Vandersleyen

 

Plaats rouwbetuiging

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.