Opmerkingen: De rouwbetuiging die u hier plaatst, is vrij in te kijken en uw bericht zal enkel na goedkeuring geplaatst worden. Enkel de rouwberichten met goedkeuring van de familie worden op deze website geplaatst.

Rouwbetuigingen

 1. Beste Rik, Guido en “la Jeanne”, zoals Marcel het altijd zei, ik heb met droefheid kennis genomen van het overlijden van jullie zus. Ik heb maar toffe herinneringen met jullie familie in Gros-Fays, met Marcel en Gaby. Weer een stuk van mijn jeugd dat wegvliegt. Mijn innige deelneming in naam van de hele familie. Vincent.

 2. Met droefheid geslagen door dit nieuws. Veel sterkte aan de familie en haar vrienden.

  Ik kende Veerle van in haar tijd op cardiologie te Asse. Had geen weet van haar huidige omstandigheden maar blij dat ze haar laatste strofe zelf heeft kunnen schrijven.
  Slaap zacht Veerle.

 3. oprechte deelneming

  Arlette Beerens (Brambroek Ophasselt)

 4. Andre Haegeman-Rosanne De Clercq

  Oprechte deelneming in de rouw die U treft
  Veel sterkte

 5. Mijn oprechte deelneming met het verdriet van de familie.

 6. Onze oprechte deelneming met het overlijden van Veerle. Heel veel sterkte.

  Margriet Van Caet en familie
  Ophasselt

 7. Veel sterkte aan de familie.

  Noël en Ann De Beuf – Van Vreckem

 8. Als pas afgestuurde verpleegkundige heb ik van Veerle heel veel geleerd op de spoedafdeling van ons ziekenhuis in Ninove. Ik heb nog steeds heel veel respect hiervoor. Jammer dat ik het contact wat verloor.
  Maar hier ben ik echt niet goed van. Sterk dat ze zelf hiervoor gekozen heeft. Oprechte deelneming aan de ganse familie, in het bijzonder aan Ann.

 9. Mijn oprechte deelneming.
  Kathy Deckmyn

 10. Liesbet en familie,
  Veel sterkte in deze moeilijke tijd!
  Pieter, Lies en Senne

 11. Beste familie,
  Wegens onvoorziene omstandigheden kan ik de rouwdienst niet bijwonen, waarvoor mijn excuses.
  Veel sterkte gewenst in deze moeilijke periode en oprechte deelneming.
  Rudy Corijn.

 12. “Afscheid nemen is niet: loslaten,
  maar: vasthouden op een andere manier.”
  Ik wens mijn lieve nicht rust en verlichting
  en aan wie zij achterlaat wil ik zeggen:
  ik leef met jullie mee
  en deel oprecht in jullie verdriet.

 

Plaats rouwbetuiging

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.