Opmerkingen: De rouwbetuiging die u hier plaatst, is vrij in te kijken en uw bericht zal enkel na goedkeuring geplaatst worden. Enkel de rouwberichten met goedkeuring van de familie worden op deze website geplaatst.

Rouwbetuigingen

 1. Niet te vatten. Zo een ongeloof. Veel sterkte carientje, familie en vrienden. Veel sterkte en zoals ik al zei, koester de mooie momenten.
  Weet dat ik er voor je ben. Het gaat je goed çoitje.

  Saartje (sareken)

 2. Francois, wat gaan wij jou missen, je was zo’n lieve man . We zullen aan je denken als we naar boven kijken terwijl jij als een sterretje straalt . Het is niet te geloven dat je er niet meer bent . Veel sterkte aan de familie. Je zult altijd in ons hartje zitten .

 3. Afscheid nemen is moeilijk,
  wetend dat woorden niet volstaan.
  Elk van ons zou zijn eigen verhaal kunnen schrijven
  over wat je voor ons was,
  nog voor ons bent
  en blijven zal.

  Heel veel sterkte Carine en familie.
  Mijn innige deelneming
  Je zal gemist worden François

  Celine Maes

 4. Beste Carine wij bieden onze innige deelneming aan bij het overlijden van jullie geliefde Coitje.Wij bidden tot God dat hij jullie sterkte geeft bij dit pijnlijk heengaan .Wij en velen zullen hem missen.

 5. Mijn oprechte deelneming en veel goeie moed in deze moeilijke periode. Het was altijd een blij moment als hij aan mijn kassa stond. Ann de kock (Delhaize Ninove)

 6. Onze oprechte deelneming, sterkte in deze moeilijke periode.
  Luc en Karina Vander Biest-Van Heghe

 7. Onze oprechte deelneming. Ga de mooie momenten dat we samen met u vrouwtje hebben beleefd samen niet vergeten.Veel sterkte aan gans de familue

 

Plaats rouwbetuiging

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.