Opmerkingen: De rouwbetuiging die u hier plaatst, is vrij in te kijken en uw bericht zal enkel na goedkeuring geplaatst worden. Enkel de rouwberichten met goedkeuring van de familie worden op deze website geplaatst.

Rouwbetuigingen

 1. Oprechte deelneming .
  We herinneren ons Jules als een vriendelijke en lieve man. Bij een bezoekje aan de winkel was hij niet alleen de opa van Martha en Stephanie, maar ook altijd een beetje voor ons…

 2. Innige deelneming bij het overlijden van jullie vader en grootvader .

  Rik en Kathleen Van Hauwe-Van Bever

 3. Oprechte deelneming bij het overlijden van Jules, veel sterkte

 4. Oprechte deelneming bij het overlijden ven Jules, veel sterkte

 5. Onze deelneming voor kinderen, kleinkinderen en achterkleinkinderen

 6. Jos , Ingrid en familie , Innige deelneming en veel sterkte aan gans de familie

 7. Jules, buurman,

  Dag buurman,
  Het was fijn om je al die jaren naast ons te hebben. Je doorkruist mijn kinder- en jeugdtijd met heel wat herinneringen. Ik zal ze bewaren, en even aan je terugdenken als ik in de weide achter ons loop. Je kippen, groentetuin, de Volvo, kruiswoordraadsels, wielrennen, de kaartdinsdagen… ze betekenen elk op zich iets.
  De laatste jaren ruilde je Winnik voor Meerbeke, maar toch kwam je vaak in de gesprekken voor.
  Bedankt voor zoveel moois, je zal voor altijd mijn favoriete buurman blijven.
  Je buurmeisje Sophie

  Veel sterkte aan de buur familie x

 8. Jules, buurman,

  Lieve buurman van deur 394,

  Wanneer ik bij mama de oprit oprijd, en je huis bekijk, kom je altijd wel even in mijn gedachten. Je doorkruiste mijn kinder- jeugdtijd, maar ook nadien. Ik zal nog vaak aan je wijsheid denken, je gepuzzel, je sportpraatjes. Maar ook als ik achteraan in de weide loop en je groentetuin en narcissen zie bloeien, komt er zoveel moois terug.
  Bedankt voor de fijne kaartdinsdagen, Steevast zei je dag buurmeisje, dag Sophie.
  Je zal voor altijd mijn bovenste beste buurman blijven.
  Je buurmeisje Sophie

  Veel sterkte, maar vooral warme herinneringen aan de buur familie Lambrecht

 9. Annemie, Jos en Rita,
  Mijn innige deelneming in het verlies van jullie vader, ook wel nonkel Jul genoemd.
  Ik herinner mij zijn vaderlijke wijsheden, die hem kenmerkten. Op zijn behulpzaamheid op vele vlakken, kon jij altijd rekenen, zonder dat hij een wederdienst verwachtte.
  Ik wens jullie nog veel sterkte.

 10. Onze oprechte deelneming bij het overlijden van jullie vader. Veel sterkte

 11. Mijn oprechte deelneming bij het overlijden van jullie papa

 12. Beste familie,

  Onze oprechte deelneming en veel sterkte in deze moeilijke periode.

  Gertjan en Jessie

 13. onze oprechte deelneming, hij was voor mama een aangenaam gesprekspartner in het WZC.
  danny berlo

 

Plaats rouwbetuiging

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.