Opmerkingen: De rouwbetuiging die u hier plaatst, is vrij in te kijken en uw bericht zal enkel na goedkeuring geplaatst worden. Enkel de rouwberichten met goedkeuring van de familie worden op deze website geplaatst.

Rouwbetuigingen

  1. Oprechte deelneming en veel sterkte!

    Bart, Stefanie, Louise en Aline

  2. Onze innige deelneming bij het overlijden van jullie vader / grootvader. Het zijn de herinneringen die blijven bestaan en ons een lach en een traan kunnen geven. wij wensen jullie veel sterkte toe in deze moeilijke dagen.

    Peter (dierenarts) & Kathy & Linde, Joni en Ine

  3. Onze oprechte deelneming aan de familie.

    Rudy & Greet De Roose – Scheerlinck, Prindaal 5

 

Plaats rouwbetuiging

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.