Opmerkingen: De rouwbetuiging die u hier plaatst, is vrij in te kijken en uw bericht zal enkel na goedkeuring geplaatst worden. Enkel de rouwberichten met goedkeuring van de familie worden op deze website geplaatst.

Rouwbetuigingen

 1. Innige deelneming veel sterkte bij het verlies van Maria. Vanwege Cindy en familie

 2. Met goede herinneringen aan een gewaardeerd mens tante Maria. Met innige deelneming Vanwege Jeannot, Viviane en familie.

 3. Onze oprechte deelneming bij het overlijden van je lieve zus veel sterkte .

  William &Hilda De Rijck -Van der Maelen.

 4. Innige deelneming aan de familie vanwege Anne en Patrick Cooman – Naessens !

 5. Onze oprechte deelneming! Lieve, troostende kusjes…

 6. Oprechte deelneming bij het overlijden van tante Maria.
  Dirk en Linda Van der Borght-François

 7. Innige deelneming . Veel sterkte bij het verlies van tante Maria. Vanwege Jeannine Hendrickx haar tante.

 8. Mijn oprechte deelneming aan de familie van Maria. Jullie zullen mij niet kennen maar ze was de buurvrouw van mijn tante, die ook Maria noemde, in het rusthuis in Ophasselt. Ik herinner mij haar nog goed vandaar dat ik ze direct op de foto bij de rouwbrief erken. Ze was een lieve dame en ze bracht mijn tante die aan Alzheimer leed dagelijks een bezoekje. Het enige waar ze toen op dat moment over klaagde was haar beweeglijkheid (reuma zeker) maar toch kwam ze eens langs bij mijn tante die ook kinderloos was. Nu is het toch wel toevallig dat ik mij deze week nog afvroeg: zou Maria nog in leven zijn? ……Mijn tante Maria zelf is al een jaar of zes, zeven dood….zoals mijn vader en al mijn tantes (en ze waren met 7). Niet iedereen wordt zo oud. Ze is bij de uitzonderingen. Een mooie foto ook. Dag Maria en bedankt om mijn tante haar eenzame dagen in het rusthuis in Ophasselt wat zin te geven. Rita Sonck, Appelterre-Eichem.

 9. Onze oprechte deelneming veel sterkte van Marina Coppens mijn vader Frans heeft daar ook geweest in stil geluk in ophasselt.

 10. Een mooi en héél lang leven is nu plots gestopt, we wensen jullie veel sterkte in deze moeilijke tijd.
  Jozef & Arlette

 11. Veel sterkte toegewenst bij het verlies van je dierbaar familielid!

  Ilse Van Gorp

 12. innige deelneming en veel sterkte voor de familie.
  familie Rockelé

 13. Oprechte deelneming bij het overlijden van je zus. Ze was de beste vriendin van mijn schoonmoeder Julia toen ze samen in het rusthuis zaten.

 14. Beste familieleden,

  Enkele jaren geleden had ik de eer voor Maria te mogen zorgen in WZC Stil Geluk. Een lieve dame die ondanks haar gehoor en zichtproblematiek bijzonder pienter van geest was, een groot dankbaar hart had voor ieder die zich om haar bekommerde. Zeer godvruchtig ook en dus lazen we samen, voor het slapengaan soms een gebedje. Het schiep een warme vriendschapsband die ik nooit zal vergeten. Boven haar bed, hing aan de muur een klein paternostertje, meegebracht uit Lourdes voor haar. Mag het voor u familieleden, een blijvende herinnering zijn aan uw dierbaar familielid, in de wetenschap dat dit elke dag door haar gekoesterd werd.
  Rust zacht en in vrede, lieve Maria.

 15. Beste familieleden,

  Enkele jaren geleden had ik de eer voor Maria te mogen zorgen in WZC Stil Geluk. Een lieve dame die ondanks haar gehoor en zichtproblematiek bijzonder pienter van geest was, een groot dankbaar hart had voor ieder die zich om haar bekommerde. Zeer godvruchtig ook en dus lazen we samen, voor het slapengaan soms een gebedje. Het schiep een warme vriendschapsband die ik nooit zal vergeten. Boven haar bed, hing aan de muur een klein paternostertje, meegebracht uit Lourdes voor haar. Mag het voor u familieleden, een blijvende herinnering zijn aan uw dierbaar familielid, in de wetenschap dat dit elke dag door haar gekoesterd werd.
  Rust zacht en in vrede, lieve Maria.

 

Plaats rouwbetuiging

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.