Opmerkingen: De rouwbetuiging die u hier plaatst, is vrij in te kijken en uw bericht zal enkel na goedkeuring geplaatst worden. Enkel de rouwberichten met goedkeuring van de familie worden op deze website geplaatst.

Rouwbetuigingen

 1. Het is nog altijd moeilijk te vatten…. Ik zal mij Roger altijd herinneren als pater familias tijdens de volleybalwedstrijden van zijn zonen, het was altijd fijn praten met Roger op de familiefeestjes en hij was in zijn nopjes als we met zijn allen naar het voetbal zaten te kijken met een bak pintjes tussen ons en supporterden, maar Anderlecht was toch altijd zijn favoriet.
  Beste Joost, Mik, Chris en Filip, jullie hebben nu jammer genoeg op relatief korte tijd jullie moeder en vader verloren. Ik hoop dat jullie troost vinden bij mekaar en jullie familieleden.
  Leen en Gunther.

 2. Voor de collega’s Mik en Chris

  Innige deelneming met het overlijden van jullie vader.

  Veel sterkte,

  Henk Damme

 3. Innige deelneming en sterkte voor gans de familie. Oud leraar van mij toffe persoon.

 

Plaats rouwbetuiging

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.