Opmerkingen: De rouwbetuiging die u hier plaatst, is vrij in te kijken en uw bericht zal enkel na goedkeuring geplaatst worden. Enkel de rouwberichten met goedkeuring van de familie worden op deze website geplaatst.

Rouwbetuigingen

 1. Sander en Jisca , Jonathan en Kim ,
  Wij hebben het droevige nieuws gehoord over jullie mama. Een mama die er steeds voor jullie was , een mama die onvervangbaar is , een mama dat nu een leegte nalaat . Maar weet dat ze hierboven over jullie zal waken en begeleiden !
  Onze innige deelneming en vooral veel sterkte !
  Patrick en Sabine

 2. Gerda we zullen je zo hard missen vooral omdat je er altijd voor ons was ik vindt het echt jammer dat je zo vroeg van ons heen bent gegaan het ga je goed hier boven.

 3. Sander en Jisca en heel de familie, heel veel sterkte gewenst in deze moeilijke periode!
  Jurgen, Sarina en Mathis
  Van de Velde- Kestens

 4. Heel veel sterkte in deze moeilijke periode

  Liesbeth Marc en kids

 5. Onze oprechte deelneming Sander en Jonathan en familie bij dit veel te vroege overlijden van jullie geliefde mama. Veel sterkte. Rust zacht, Gerda.

 6. Aan de familie van mijn jeugdvriendin en vroeger buurmeisje. Met mijn innige deelneming en veel sterkte met dit zwaar verlies. Spijtig dat we mekaar uit het oog verloren zijn.. Rust zacht lieve Gerda❤️

 7. Onze oprechte deelneming bij het overlijden van uw geliefde moeder en zus

 8. Heel veel sterkte bij het overlijden van jullie mama, zus, onze jeugdvriendin en buurmeisje. Zoveel tijd samen doorgebracht. Dikke knuffels ??. Anita & Hendrik

 

Plaats rouwbetuiging

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.