Opmerkingen: De rouwbetuiging die u hier plaatst, is vrij in te kijken en uw bericht zal enkel na goedkeuring geplaatst worden. Enkel de rouwberichten met goedkeuring van de familie worden op deze website geplaatst.

Rouwbetuigingen

 1. Onze oprechte deelneming met het plotse verlies van Vital. Heel veel goede moed

 2. Onze opechte deelneming

 3. Onze oprechte deelneming,
  We zullen hem missen.
  Veel sterkte
  Familie Schietecatte-De Winne Bianca

 4. Hierbij wens ik mijn oprechte deelneming te betuigen aan familie en vrienden. Veel sterkte in deze moeilijke periode!

 5. Oprechte deelneming aan de familie en sterkte in deze moeilijke tijd.

 6. Innige deelneming en veel sterkte in deze moeilijke dagen.

 7. Véél sterkte en oprechte deelneming bij het overlijden van Vital

 8. Graag wens ik mijn medeleven te uiten in deze moeilijke periode. Heel veel sterkte.

 9. Innige deelneming en veel sterkte aan de familie

 10. Author

  LAATTIJDIGE rouwbetuiging t.a.v. de familie ARIJS Vital, overleden op 17 april 2020.;

  In het driemaandelijks clubtijdschrift van 1 juli 2020 werd aan de clubleden het overlijden (op 17 april 2020) gemeld van hun 30 jaar lang lid gebleven (nu 83 jaar oud geworden) zodat we ons medeleven niet vroeger konden betuigen. Als eresecretaris en medeoprichter van de club (in 1983) neem ik vrijwillig de taak op mij om aan de familie het medeleven te betuigen van zijn medewandelaars waarmede hij 30 jaar lang, , wandelpraatjes en wandelplezier heeft genoten… waaronder met ondergetekende. VAN DAMME Robert, die wegens minder-mobiliteit zelf de wandelschoenen niet meer kan aantrekken. Persoonlijk heb ik met Vital ARIJS en met zijn stadsgenoot Herman GOOSSENS uit de Vlierlaan 43, gewandeld; VAN DAMME Robert, eresecretaris van Wandelclub “Padstappers Geraardsbergen V.Z.W.” , robert.van.damme1@proximus.be

 

Plaats rouwbetuiging

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.