Opmerkingen: De rouwbetuiging die u hier plaatst, is vrij in te kijken en uw bericht zal enkel na goedkeuring geplaatst worden. Enkel de rouwberichten met goedkeuring van de familie worden op deze website geplaatst.

Rouwbetuigingen

 1. Sterkte bij het verwerken van dit groot verdriet.
  Ingrid Lauwaert

 2. Onze oprechte deelneming bij het overlijden van jullie vader!

  Veel sterkte aan iedereen

  Familie praet – de coorde

 3. Onze oprechte deelneming bij het overlijden van jullie vader!

  Veel sterkte aan iedereen

  Familie praet – de coorde

 4. INNIGE DEELNEMING EN VEEL STERKTE

 5. Onze oprechte deelneming en veel sterkte vanwege christiane en Herman

 6. Bij deze willen we in innige deelneming betuigen voor de kinderen kleinkinderen en achterkleinkinderen van Edgar toen ik als jong meisje van 15 jaar jullie leren kennen heb u en u vrouwtje jullienne waren jullie voor mij als een 2e thuis ik kwam en ging ik kwam er dikwijls ook eten altijd ben ik omringd geweest door jullie liefde en bezorgdheid waarvoor oprechte dan jullie zullen voor altijd in mijn hart zijn en blijven en Edgar ik wens je veel rust hierboven samen met je vrouwtje die je waarschijnlijk ontzettend gemist hebt het ga jullie goed hierboven ik zeg geen vaarwel maar tot weerziens aan de familie wil ik veel moed wensen en hopelijk mogen jullie een steun voor elkaar zijn en blijven

 7. Mijn deelneming en veel sterkte gewenst aan de familie

 8. Verpaelst – Armand, Marc en Erna

  Innige deelneming en veel sterkte in deze moeilijke dagen.

  Familie Verpaelst – Armand

 9. Innige deelneming, met het verlies van jullie vader.

 10. Innige deelneming aan de familie met dit grote verlies!!!

  Vanwege de buurman uit de vrijheidstraat

 11. Ik bied u mijn oprechte deelneming aan bij het onverwachte overlijden van Edgar.Veel sterkte in deze moeilijke periode.

 12. Met oprechte deelneming. Sterkte aan de familie.

 13. oprechte deelneming en veel sterkte gewenst aan de nabestaanden..

 14. Onze oprechte deelneming in de rouw die u treft De boeck verhofstadt marie therese

 15. Innige deelneming en heel veel sterkte Regina en mama Lucienneken

 

Plaats rouwbetuiging

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.