Opmerkingen: De rouwbetuiging die u hier plaatst, is vrij in te kijken en uw bericht zal enkel na goedkeuring geplaatst worden. Enkel de rouwberichten met goedkeuring van de familie worden op deze website geplaatst.

Rouwbetuigingen

 1. Ik verlies met je heengaan je een attente tante , steeds op zoek waar ik uithing, had je aandacht voor buitenbeentjes in de volksdans, of was je ook een beetje…Je aandacht voor kledij en bijoux was stijlvol.

 2. Innige deelneming en veel sterkte gewenst bij het overlijden van zowel jullie mama en oma zo snel nadat van van jullie papa en opa.

 3. Erg getroffen las ik ook het overlijdens bericht van jullie moeder, zo kort na jullie vader. Dit is dus een dubbel afscheid, moeilijk te verwerken. Toch wens ik jullie veel sterkte in deze zware tijd. Mogen jullie de kracht vinden deze beproeving goed door te maken.
  Wegens gezondheidsredenen kan ik niet aanwezig zijn op de gebedsdienst.
  Het gaat jullie goed.

 4. Gert en familie veel sterkte bij het overlijden van u ouders
  Inge

 5. Onze oprechte deelneming bij het overlijden van jullie mama en oma.

 6. Joost, Gert, Ella en familie,

  Soms is er zoveel dat je wil zeggen, soms zijn er zo weinig woorden dat je kan zeggen… Maar wij hopen dat alle woorden van troost een bron van kracht mogen zijn en dankbaarheid voor het leven dat tante Bea en nonkel Urbain hebben mogen delen, leven en genieten!
  Weet dat alle mooie herinneringen blijven leven in jullie en onze gedachten!

  Veel sterkte

  Elke, Sigrid en familie

 7. Onze innige deelneming en veel sterkte!

 8. Innige deelneming bij dit droevig overlijden van jullie moeder Bea. Vake en moeke zijn nu weer samen .Veel sterkte in deze droevige dagen . Vanwege Trees De Smet en kinderen Koen en Johan De Decker.

 9. We wensen jullie veel moed en sterkte toe. We leven ontzettend met jullie mee. Mogen jullie de kracht vinden om dit enorme verlies een plaats te geven en om de mooie herinneringen te koesteren.

 10. wij wensen jullie véél sterkte toe en bieden onze innige deelneming aan bij het overlijden van jullie moeder,zo kort na het heengaan van jullie vader.

  koester de mooie en talrijke herinneringen

 

Plaats rouwbetuiging

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.