Opmerkingen: De rouwbetuiging die u hier plaatst, is vrij in te kijken en uw bericht zal enkel na goedkeuring geplaatst worden. Enkel de rouwberichten met goedkeuring van de familie worden op deze website geplaatst.

Rouwbetuigingen

 1. Anneke en Geert, Mevrouw Irène, familie en vrienden,

  wij willen jullie alles toewensen dat nodig is om het verlies van een prachtige vader, een goede echtgenoot en een vrolijke vriend als André een plaatsje te geven, wees dankbaar voor de mooie herinneringen en “het mooi lief Anneke” dat hij aan ons en de wereld schonk.

 2. Beste Irène,
  Het is met droefheid dat we het overlijden van André vernamen.
  In deze moeilijke periode willen wij onze oprechte deeneming aanbieden in rouw die u treft.
  Veel sterkte
  Houdaert Luc en Marie-Anne ( VAO Edingen ).

 

Plaats rouwbetuiging

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.