Opmerkingen: De rouwbetuiging die u hier plaatst, is vrij in te kijken en uw bericht zal enkel na goedkeuring geplaatst worden. Enkel de rouwberichten met goedkeuring van de familie worden op deze website geplaatst.

Rouwbetuigingen

 1. Veel sterkte in deze moeilijke tijden

 2. Veel sterkte aan de familie en vrienden.
  Berger, jouw mooie glimlach deed glimlachen, bedankt daarvoor.

 3. Berger,
  Een medeleerling vroeg mij, waarom juist jij zo vroeg moest gaan? We weten het niet, begrijpen het niet. We vinden het moeilijk om te aanvaarden…..
  Maar ik geloof oprecht dat jij het nu daarboven goed zult hebben: geen pijn, geen lijden, geen benauwdheid meer…. alleen maar vrede, vreugde en liefde!
  Wij zullen je missen: je was zo speciaal: jouw lach wordt door een ieder geroemd! En ja, we zagen je zo graag…..
  Doe jij een goed woordje daarboven voor ons, hier beneden, dat we ooit jou terug zullen zien?

  Mijn intense en christelijke deelneming aan de familie en vrienden: dat jullie de moed zullen hebben om door te gaan en elkaar zullen kunnen troosten als het te moeilijk is… Dat alle mooie herinneringen steeds sterker mogen worden en het gemis toch een stukje doen verbleken…..
  Sterkte aan allen.

 4. Dag Berger

  Voor altijd vaarwel ? Voor mij blijf je er steeds. Ik herinner me een blije jongen met een stralende glimlach, steeds bereid om een handje toe te steken.

  Je vrienden zullen je ontzettend missen en nu pas echt voelen hoe bijzonder je was.

  Ik wens je familie veel sterkte en verbondenheid om jouw verlies te kunnen dragen.

  Alle liefs en omhulling bij je overtocht.

  juf Linda, je vroegere logopediste in BuBaO

 5. Lieve Nsuka,

  We denken aan jou en jouw familie en we delen jullie verdriet. Veel sterkte.

  Koen en Fatima

 6. Onze oprechte deelneming bij het overlijden van Berger. Veel sterkte in deze moeilijke tijd. Nicole en Rudy. Roodborstjeslaan 3

 7. Slaapzacht lieve Berger. Je bent een topkerel… voor altijd …

 8. Berger,
  Ik ben dankbaar dat ik je mocht kennen… Als zorgcoƶrdinator van Huis Liedekerke heb ik regelmatig gesprekjes met je gedaan. Ik heb je vrolijke momenten gekend, maar ook je droevige. Je was iemand die zorgend is naar anderen, die zijn eigen wensen vaak opzij zette voor anderen. Een echte meerwaarde voor de groep! We zullen je allemaal missen. Verdrietig om je vertrek naar hierboven, maar er verschijnt een lach op mijn gezicht als ik denk aan jouw stralende glimlach, jouw droge humor, jouw vriendelijkheid elke keer ik je tegenkwam! Rust zacht, Berger.

  Voor de familie van Berger heel veel warmte gewenst om het verlies samen te kunnen dragen. Dat jullie samen jullie verdriet mogen delen, maar ook de mooie herinneringen samen kunnen blijven ophalen.

 9. Als kleine jongen mochten we je samen met je zus Naomi opvangen in onze lagere school. Al snel voelde je je thuis en wist je iedereen te charmeren met je gulle lach en guitige grapjes. Je was een vriend van iedereen en dat zal voor altijd zo blijven. Lieve Berger, wat zal je gemist worden!
  Veel sterkte aan de familie en in het bijzonder aan Naomi.
  Juf An De Neve

 10. We zullen je missen liefste Benny!

  Mijn oprechte deelneming aan de familie van Berger. Dat de vele mooie herinneringen aan Berger hen de kracht mogen geven om de moeilijke momenten door te komen.

 11. Lieve Berger,

  Wat was je een uitzonderlijke kerel. Je verstopte vaak mijn sleutels omdat je wist hoe vaak ik deze verloor, lachen gieren brullen doorheen huis Liedekerke. Dit was 1 van je vele bijzondere kwaliteiten, mensen rondom je doen lachen, ook al had je het zelf moeilijk.
  Je eindeloze fantasie, je verhalen waarin jezelf de superheld was, altijd klaar om te helpen of extra veel choco op je boterham te smeren.

  Wees nu maar je eigen superheld daarboven, voor altijd een bijzondere plek hier bij ons.

 12. Lieve Berger,

  Weet je nog, samen op zoek gaan in je rommelkamer naar die ene pet die je zo graag aan wou. Of uitdagingetjes met glaasjes puur citroensap. Maar ook serieuze gesprekken over het leven, de toekomst en je geschiedenis.

  Onbegrijpelijk dat net jij, die zo goedlachs, positief en schoon int leven stond, van ons weggenomen wordt. Jij kroop van het eerste contact meteen in de harten van iedereen die je tegenkwam. Het was niet mogelijk je niet graag te zien.

  Of je zal gemist worden? Daar bestaat geen twijfel over. Veel sterkte aan iedereen die je nu moet missen.

  Lieve Berger… schitter maar voort.

  Liefs Katrien

 13. Oprechte deelneming aan de familie.

  Berger, ik zal je missen aan de broodoven.
  Je was een vriendelijke, goedlachse jongen.
  Ik ben blij dat ik je mocht kennen.

  Jos

 14. Wat een droevig nieuws om te moeten horen šŸ˜¢

  Je was een hele lieve jongen die nu hopelijk vrij van zorgen en pijn is. Het leven is soms zo oneerlijk.

  Blij je mogen gekend te hebben.

  Evelien (verpleegkundige ccu)

 15. Stil… omdat de juiste woorden niet te vinden zijn. Veel sterkte aan de familie.

 

Plaats rouwbetuiging

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.