Opmerkingen: De rouwbetuiging die u hier plaatst, is vrij in te kijken en uw bericht zal enkel na goedkeuring geplaatst worden. Enkel de rouwberichten met goedkeuring van de familie worden op deze website geplaatst.

Rouwbetuigingen

 1. We zijn dit jaar niet gespaard gebleven van immens verlies en verdriet.
  Moge de mooie herinnering u bijblijven en moge zij verderleven in jullie hart.
  Mijn oprechte deelneming.
  Ik hoop dat deze kerstperiode de sereniteit brengt om jullie verdriet te verwerken.
  Ginette

 2. Wij bieden U onze innige en oprechte deelneming aan bij het overlijden van jullie lieve mama. Wij zullen haar blijven herinneren als een fiere, lieve en aangename dame.

 3. Aan de dochters van mevrouw Andrée Lambert

  Geachte dames,

  Met ontsteltenis heb ik het overlijdensbericht van uw mama in de krant gelezen.
  Hierbij bied ik u beiden en uw familie mijn oprecht medeleven aan in uw verdriet bij dit afscheid.
  Ik ben de dochter van wijlen mevrouw Gilberte Vanderroost wed. Dr. Jules Carlier, vroeger woonachtig te Tollembeek.
  Na het overlijden van mijn mama ben ik op afstand contact blijven houden met uw mama.
  Ik heb zo’n goede herinneringen aan haar en wou haar in deze kerstdagen nog eens bellen.
  Het heeft niet mogen zijn.
  Graag zou ik met u eens contact opnemen: kan u mij een postadres, e-mailadres of telefoonnummer bezorgen?
  Dat zou ik erg waarderen.

  Frédérique Van Severen-Carlier
  Meensesteenweg 39
  8870 Izegem
  frederiquecarlier@yahoo.com
  0476/222.379

 4. Mijn oprechte deelneming .

 5. Mijn oprechte deelneming bij het overlijden van jullie mama.
  In mijn herinnering blijft zij de minzame en knappe dame met zeer veel klasse en uitstraling.
  Dat de warme steun van familie en vrienden jullie mogen helpen om dit pijnlijke verlies te verwerken. Veel sterkte!

 6. Mijn christelijke deelneming

 7. Onze oprechte deelneming.

 8. Author

  Beste Annemie en Françoise,
  Jammer verneem ik hier het afscheid moeten nemen van jullie mammie.
  Een opvallend wijze,flinke, aangenaam vriendelijke dame uit onze stad.
  Toen mijn papa zijn verafgode sigaartje kocht bij huis Verschelden rechtover jullie woonst, ofwel ontmoette hij haar , ofwel stond ze aan het grote raam op het balkon te wuiven naar hem, daar op het Oudstrijdersplein!
  Telkens opnieuw kwam hij dit vertellen: ik heb madame Devos gezien en ze zag er goed uit hoor! Hij was daar fier op.
  Trouwens jullie pappie was ook een goede jeugdvriend van hem, allebei uit Winnik!
  Ze gaan elkaar nu zeker terugzien,samen met mijn mama…
  Ik gun jullie nu veel sterkte en hou mekaar vast in de zóveel mooie herinneringen!
  Vele groeten, Bea Cieters

 9. Droef bij het vernemen van het heengaan van Andrée, maar zo dankbaar dat ik haar heb mogen kennen. Dankbaar voor alle mooie sorties samen met jullie ouders en dankbaar voor hun oprechte vriendschap. Mogen de vele prachtige herinneringen voor jullie een blijvende troost zijn. Veel sterkte!

  Cory Haegeman-Missotten

 10. Onze oprechte deelneming bij het overlijden van mevrouw Andrée Lambert.

  De familie Lambert – Huyck

 11. Beste Françoise en familie
  Mijn oprecht medeleven bij het overlijden van je “mamie”. Koester de mooie herinneringen die jullie van haar mogen bewaren. Veel sterkte.

 12. Ons oprecht medeleven.
  vanwege,
  Gilbert en Rita De Vos-Timmermans

 13. Beste Anne-Marie en familie,
  Als ex-Ninovieter, kijk ik vrij regelmatig naar het rouwregister van begrafenissen De Deyn, zo vernam ik dat jullie mama overleden is. Hoewel zij een mooie leeftijd heeft bereikt, had ik verwacht dat zij nog ouder zou zijn geworden (misschien wegens haar jongere uiterlijk). Het is van 1984 geleden dat ik je ouders nog eens tegenkwam in Ninove. Hoewel ik af en toe nog boodschappen deed in Ninove, is dat nadien nooit nog gebeurd. Ik vind het spijtig dat ik haar nooit nog gezien heb, eens aanbellen heb ik nooit gedurfd hoewel dat misschien wel had gemogen.
  Elke keer dat ik in het centrum van Ninove stapte of met de auto doorreed keek ik omhoog naar het venster waar zij zo dikwijls zat. Ik wens jullie heel veel sterkte.
  Martine Van Der Poorten

 

Plaats rouwbetuiging

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.