Opmerkingen: De rouwbetuiging die u hier plaatst, is vrij in te kijken en uw bericht zal enkel na goedkeuring geplaatst worden. Enkel de rouwberichten met goedkeuring van de familie worden op deze website geplaatst.

Rouwbetuigingen

 1. Beste Frieda,

  Onze innige deelneming aan jou en de ganse familie. We wensen jullie heel veel sterkte toe voor nu en de komende tijd. Wees getroost door de vele mooi herinneringen die jullie zullen bewaren en koesteren. In gedachten zijn we bij jou!

  Patricia & Gerard

 2. Beste Frieda en familie,

  Onze oprechte deelneming met het verlies van jullie moeder. We wensen jullie heel veel sterkte toe voor nu en de komende tijd. Wees getroost door de vele mooie herinneringen die jullie zullen bewaren en koesteren. In gedachten zijn we bij jou!

  Patricia en Gerard

 3. Onze innige deelneming bij het overlijden van jullie mama, oma.
  Veel sterkte in deze moeilijke periode.
  Wij mochten haar leren kennen als een trouwe bezoekster aan onze moeder Paula in het RVT Castelmolen en koesteren de aangename gesprekken en herinneringen aan Emma.
  Ingrid, Guy, Geert (overleden op 10/12/2020) en Daisy.

 4. Mijn oprechte deelneming met het overlijden van jullie moeder. Ik wens jullie allen veel sterkte en zal altijd met veel genegenheid aan haar terugdenken. Jeannine

 5. Beste familie.Onze innige deelneming bij het heengaan van jullie lieve moeder,schoonmoeder,grootmoeder.Wij wensen jullie veel sterkte.
  Magda en Maurits

 6. Onze innige deelneming bij het verlies van jullie dierbare.
  Veel sterke.
  Dave en Nele

 7. Onze oprechte deelneming,
  veel sterkte.
  Vanwege
  Jeaninne de Caluwé
  Bruno Van Der Haeghen
  Deborah Leemans

 

Plaats rouwbetuiging

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.