Opmerkingen: De rouwbetuiging die u hier plaatst, is vrij in te kijken en uw bericht zal enkel na goedkeuring geplaatst worden. Enkel de rouwberichten met goedkeuring van de familie worden op deze website geplaatst.

Rouwbetuigingen

  1. Innige deelneming.

  2. Zeer veel moed bij dit zware afscheid. Vicky zal gemist worden als vaste waarde op de meeuw. Mijn oprechte deelneming

  3. Mamma je bent zeker naar de hemel. En rt deal een heelspeciiaa engeltje dat over jou zal blijven.waken en dat ben ik je dochter. En nu weet ik zeker dat je teug bij je zus en je mama zal zijn en mey engeltjes bij jullie neem nu maar de rust dat je al al haal verdient wij blijven over jou waken mamma.het gaat je heel goed hierboven. Ne heb je je dik verdiende
    Spaar maar zacht. Kusjes je dochter sandra

 

Plaats rouwbetuiging

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.