Opmerkingen: De rouwbetuiging die u hier plaatst, is vrij in te kijken en uw bericht zal enkel na goedkeuring geplaatst worden. Enkel de rouwberichten met goedkeuring van de familie worden op deze website geplaatst.

Rouwbetuigingen

 1. Mogen jullie veel sterkte en steun vinden in deze moeilijke periode. Ik ben blij dat ik Godelieve heb leren kennen en heb mogen verzorgen. Het was een schat van een vrouw!!

 2. Mogen jullie veel sterkte en steun vinden in deze moeilijke periode. Ik ben blij dat ik Godelieve heb leren kennen en heb mogen verzorgen. Het was een schat van een vrouw!! Ik zal haar lieve lach missen ?

 3. Mogen jullie veel sterkte en steun vinden bij elkaar in deze moeilijke periode. Ik ben blij dat ik Godelieve heb leren kennen en mogen verzorgen. Het was een schat van een vrouw!!! Ik zal haar lieve lach missen!!! ?

 4. Mogen jullie veel sterkte en steun vinden bij elkaar in deze moeilijke periode. Ik ben blij dat ik Godelieve heb leren kennen en mogen verzorgen. Het was een schat van een vrouw!!! Ik zal haar lieve lach missen!!! ?
  Inge

 5. Oprecht medeleven.
  Vanwege Gilbert en Rita De Vos-Timmermans

 6. Innige deelneming en heel veel sterkte aan de ganse familie en aan iedereen die tante Godelieve lief had.

  Tante Godelieve doe je mijn papa de groeten als je hem ziet? Hij sprak altijd met veel lof over jou, nonkel Frans en de kinderen. Dank voor alles dat je voor hem hebt gedaan jaren geleden. Geniet nu van de rust. Veel liefs, Patricia & Gerard

 7. Oprechte christelijk deelneming.

 8. Beste Frans en familie,
  Christelijk medeleven bij het heengaan van uw lieve vrouw,goede moeder,warme grootmoeder en mijn liefste zus.
  Wij wensen jullie veel sterkte toe en een warme knuffel.
  Over ruimte en tijd blijft ze voor altijd bij ons
  Magda en Maurits.

 9. Innige deelneming en heel veel sterkte aan de familie. Ik leef met jullie mee!

 10. Lieve familie,
  Heel veel sterkte in deze moeilijke periode. Moge de mooie herinneringen helpen het verdriet een plaats te geven. Tante, jij blijft onlosmakelijk verbonden aan fantastische zomers in mijn jeugd, waarbij je iedere keer weer een ijsje tevoorschijn toverde als wij ,straatlopers, ” zomaar onverwacht” op bezoek kwamen.
  Dank je , tante Lief. Het ga je goed!

 11. Onze innige deelneming en heel veel sterkte in deze moeilijke dagen. Christophe en Sophie

 12. Innige deelneming Lut, Alain en familie

  Rik en Annick Devos

 13. Mijn oprechte deelneming aan Frans en familie. Ik denk aan jullie en wens jullie heel veel steun in deze bijzondere en moeilijke tijd.
  Ik zal Godelieve nooit vergeten , het was een eer om haar te mogen verzorgen. Ze was een enorm lieve en warme vrouw.
  Candy en familie

 

Plaats rouwbetuiging

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.