Opmerkingen: De rouwbetuiging die u hier plaatst, is vrij in te kijken en uw bericht zal enkel na goedkeuring geplaatst worden. Enkel de rouwberichten met goedkeuring van de familie worden op deze website geplaatst.

Rouwbetuigingen

  1. Onze innige deelneming aan familie en vrienden.
    Een babbeltje, een lach en steeds welgemeend vriendelijke mens.

  2. Mijn oprechte deelneming. Ik hou de beste herinneringen over aan uw vader en grootvader, als een steeds vriendelijke man, bezorgd om zijn kinderen en kleinkinderen. Mogen jullie troost vinden in de vele mooie herinneringen die jullie ongetwijfeld aan hem hebben.

  3. Onze oprechte deelneming en veel sterkte.

  4. Mijn oprechte deelneming en veel sterkte.

 

Plaats rouwbetuiging

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.