Opmerkingen: De rouwbetuiging die u hier plaatst, is vrij in te kijken en uw bericht zal enkel na goedkeuring geplaatst worden. Enkel de rouwberichten met goedkeuring van de familie worden op deze website geplaatst.

Rouwbetuigingen

 1. Innige deelneming veel sterkte aan gans de familie

 2. Oprechte deelneming en veel sterkte bij het afscheid van jullie (groot)moeder.

  Jeannine De Brauwer- Van Nieuwenhuyze en kinderen

 3. Ons oprecht medeleven.
  Veel sterkte.
  Gino, Anja, Jasper, Lore & Laurien

 4. Oprechte Deelneming voor de hele familie.
  Maggy en Luc

 5. Heel veel sterkte aan de ganse familie

  Beeckman – Van den Spiegel
  Ameiveld 50

 6. Beste kinderen en kleinkinderen van Christiane,

  zoals ik in de novembermaand ‘toevallig’ ontdekte dat jullie vader en grootvader Georges was overleden toen ik ‘toevallig’ zijn gedenksteentje op de begraafplaats van Ninof zag, was ik deze morgen verrast te lezen dat jullie moeder en grootmoeder zo kort na hem is overleden. Ik bied jullie dan ook mijn oprecht, biddend medeleven aan. Tenslotte ken ik Christiane reeds van in de eerste helft van de jaren tachtig. Ze was iemand die bij een onverwachte of voorziene ontmoeting graag en uitgebreid babbelde en in de tijd van deken Becaus op zaterdagavond trouw deelnam aan de eucharistie. Mocht ze haar stil geloof nu ingeruild hebben voor de ervaring dat God eeuwige liefde is, voorbij alle grenzen van de dood. Ik neem haar zeker en vast op in mijn gebed en wens jullie te midden van alle gevoelens van gemis en heimwee veel troost, onderlinge steun en blijvende dankbaarheid toe. Ik breng eerstdaags een bezoek aan haar laatste rustplaats. Groeten, Peter Kiekens (Aalst)

 7. Hierbij wens ik mijn oprechte deelneming te betuigen aan familie en vrienden. Veel sterkte in deze moeilijke periode!

 

Plaats rouwbetuiging

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.