Opmerkingen: De rouwbetuiging die u hier plaatst, is vrij in te kijken en uw bericht zal enkel na goedkeuring geplaatst worden. Enkel de rouwberichten met goedkeuring van de familie worden op deze website geplaatst.

Rouwbetuigingen

  1. Mijn oprechte deelneming in uw rouw.
    Ik houd de beste herinneringen over aan Henk

  2. Innige deelneming en veel sterkte! Vanwege vrijwilliger Robbie in St-Rafael

  3. Mijn oprechte deelneming veel sterkte in deze moeilijke periode

  4. We hebben zonet het droevige nieuws vernomen. We hebben veel mooie herinneringen aan Henk en Jeannine die voor altijd in ons hart een plaatsje hebben. Hij heeft nu rust bij onze Heer. We wensen Jeannine en de familie veel sterkte toe.

 

Plaats rouwbetuiging

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.