Opmerkingen: De rouwbetuiging die u hier plaatst, is vrij in te kijken en uw bericht zal enkel na goedkeuring geplaatst worden. Enkel de rouwberichten met goedkeuring van de familie worden op deze website geplaatst.

Rouwbetuigingen

 1. Lieve Mieke,
  Je was er altijd zo graag bij, als een stille genieter… En genieten deed je! Dat konden we zien aan je pretogen en je lieve lach…
  Voor altijd in ons hart,
  Wendy, Danny, Noor en Marit

 2. We zullen je lieve glimlach en leuk gezelschap missen bij ons terrasbezoekjes.

 3. Beste Ivo en Gerd,
  Met ongeloof hebben wij het droeve nieuws vernomen over Mieke.
  Hoewel we haar niet zo veel zagen zullen wij haar altijd blijven herinneren als de steeds blijgezinde en zorgzame grote zus van Pieter en Annelies. Ook Michaël en Jaana herinneren haar als dusdanig.
  Wij wensen jullie heel veel sterkte toe !

 4. Hey Mieke,

  Dank dat we je mochten leren kennen en voor de vriendschap.
  Dank ook voor de fijne momenten samen!
  We missen je!
  Rik & Monique,
  Denise, Toomas, Elke, Lotte, Anja

 5. Lieve Mieke, jouw plotse heengaan vult mij met ongeloof. Ik zal je glimlach en vriendschap missen alsook onze telefoontjes. Dag Mieke, vaarwel . Rita

 6. Lieve Mieke,
  het was vrijdag een mooi afscheid met veel warme woorden; met een lach en een traan. Ik ben dankbaar voor de liefde en ondersteuning die je kreeg van je pleegfamilie en van je begeleiders.
  Je was een straffe madam. Ik zal je blijven herinneren als een stille genieter en als het wat minder gaat, hou ik jouw leuze in gedachten: “het komt wel goed”.
  Nog een laatste knuffel, Katia.

 

Plaats rouwbetuiging

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.