Opmerkingen: De rouwbetuiging die u hier plaatst, is vrij in te kijken en uw bericht zal enkel na goedkeuring geplaatst worden. Enkel de rouwberichten met goedkeuring van de familie worden op deze website geplaatst.

Rouwbetuigingen

 1. Christelijke deelneming bij het overlijden van Hedwig, jullie vader en grootvader.

  Monique Van Heghe

 2. Het leven heeft mij dag aan dag heel duidelijk laten blijken
  de mooiste dingen die je ziet, die zie je zonder te kijken.
  Ze blijven bij je,
  Je hebt ze met je hart gezien.

  Asselman Marie-France

 3. Beste Ludwig, Inge, Chris en familie,
  Via tante Godelieve en Thibaud in Frankrijk hebben we het droevige nieuws van het heengaan van jullie papa vernomen. We voelen met jullie mee want begin dit jaar is onze papa Jean ook heengegaan. Onze mama Lea, m’n broers Leo en Carlos, en ikzelf wensen jullie langs deze weg veel sterkte met het verlies van Hedwig.
  Zowel aan Magda als aan Hedwig bewaren wij allen goede herinneringen van tijdens vroegere communies en familiefeesten. Hedwig zelf hebben we nog verschillende keren mogen ontmoeten in Cotignac als we zelf op bezoek waren bij tante Godelieve. Het was dan steeds aangenaam en boeiend om met Hedwig te kunnen praten. Tante Godelieve heeft steeds veel aan haar broer gehad.
  Onze innige, oprechte deelneming en beste groeten,
  familie Van Hove – Van Den Moortel

 4. Onze oprechte deelneming, heel veel sterkte!!
  Familie De Mol
  Hilde & Johan

 5. Heel veel sterkte gewenst aan de ganse familie !
  Familie De Mey
  Kathleen & Fleur

 6. Ludwig, mijn oprechte deelneming bij het verlies van uw vader. Veel sterkte in deze moeilijke tijd ook aan de rest van de familie.

 

Plaats rouwbetuiging

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.