Opmerkingen: De rouwbetuiging die u hier plaatst, is vrij in te kijken en uw bericht zal enkel na goedkeuring geplaatst worden. Enkel de rouwberichten met goedkeuring van de familie worden op deze website geplaatst.

Rouwbetuigingen

 1. Onze innige deelneming en veel sterkte bij
  het verwerken van jullie verdriet.
  Eddy, Marina, Nick en Jill

 2. Innige deelneming.
  Herinneringen aan de voetbaljaren.

 3. Onze oprechte deelneming

 4. Ik stootte per toeval, en wat laat misschien, op het rouwbericht van Fernand. De foto lanceerde me direct 45 jaar terug in de tijd, toen hij in de beenhouwerij stond. Als kind vond ik hem vaak wat streng overkomen. Dat beeld is echter helemaal veranderd toen hij bij mijn ouders op de Hallebaan (Garage FIAT) met Nieuwjaar mee aan tafel zat met zijn vrouw. Ambiance verzekerd !
  Mijn medeleven aan de familieleden, die mij allicht niet kennen, want ik woon al sinds jaren 80 in het Gentse. De foto riep blije herinneringen op. Dat wou ik toch met jullie delen.

 5. Beste Joël en familie

  Wanneer je verdrietig bent, kijk dan opnieuw in je hart,
  En zie dat je huilt om wat je vreugde schonk,

  Wij delen jullie verdriet,

  Anne en Betty grijseels

 

Plaats rouwbetuiging

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.