Opmerkingen: De rouwbetuiging die u hier plaatst, is vrij in te kijken en uw bericht zal enkel na goedkeuring geplaatst worden. Enkel de rouwberichten met goedkeuring van de familie worden op deze website geplaatst.

Rouwbetuigingen

 1. Christelijke deelneming in de rouw die jullie treft bij het verliezen van mama! Heel veel sterkte toegewenst, maar denk vooral aan de mooie momenten die jullie samen beleefden. Cyriel en Myriam Van Ongeval- De Dyn en de kinderen!

 2. Steven, Jeroen, Sterkte

  Ze bakte wafels voor de hele straat toen het eerste meisje geboren werd in de Krommekeer. (Eigenlijk het tweede, maar Anneke was er maar heel kort.)
  We mochten ‘s nachts op blote voeten bij jullie naar TV komen kijken naar de landing op de maan, en …. we kregen groene limonade!
  Toen ik met m’n pikkels omhoog lag na een accident kwam ze me instrueren hoe ik ” papieren” moest invullen en rondsturen naar voor mij onbekende sociale instanties.
  Ze was een knappe madamme, met ‘t hart op de juiste plaats.

 3. Laat de mooie herinneringen verder leven ….
  Sterkte in deze moeilijke periode.
  Warme knuffel,
  Carla

 4. Moiie herinneringen aan Julia.
  De feesten, vakanties samen, koffietafels….en wat later verpleging aan huis, als kind aan huis.
  Je was ons moe haar beste vriendin, en ze draagt je voor aktijd in haar hart.
  Durk en Inge

 5. innige deelneming en veel sterkte voor de familie.

 6. Innige deelneming, sterkte

 7. Aan de familie van Van Den Steen Julia. Mijn oprechte deelneming en veel sterkte. Liefs, Sylvia ( apotheek Idegem)

 8. Veel sterkte Steven en familie met het verlies van jullie mama, oma en schoonmama

  Julia je zal gemist worden…..

  Kelly
  Thuisverpleging Dimitrie

 9. Beste familie
  Onze oprechte deelneming met het overlijden van jullie dierbare moeder en grootmoeder.
  Herman en Danielle
  Van Balen

 10. Hierbij wens ik mijn oprechte deelneming te betuigen aan familie en vrienden. Veel sterkte in deze moeilijke periode!

 11. Beste familieleden

  Bij toeval las ik vandaag het overlijdensbericht van jullie mama en oma.
  Via deze weg wil ik jullie mijn deelneming aanbieden.
  Als vroegere collega hebben we haar jaren gekend en gewaardeerd. Als we haar eens moesten vervangen in Ninove, en sommige mensen zagen iemand anders zitten in het bureel op het 1° verdiep, vroegen ze of ‘dat klein madammeken’ er niet was… en velen wilden zelfs wachten tot ze terug was uit verlof, wilden hun bekommernissen, zorgen,… liefst met haar delen. Zij was op haar wijze ‘groots’ in de kleine dingen, om mensen bij te staan, te luisteren naar hun verhaal,…
  Als collega heb ik veel van haar geleerd de laatste jaren van haar loopbaan. De periode dat zij – als coach naar jonge collega’s – ons ontving in Ninove en er altijd een warm en gezellig moment van maakte.
  We waren toen met enkele jonge, beginnende collega’s die een meer mondige generatie vertegenwoordigden, en niet altijd akkoord gingen met de lijnen die de dienstleiding toen uitstippelde. Julia heeft toen dikwijls de rol van bemiddelaar opgenomen, de brug gelegd om tot een compromis te komen,… en meestal lukte het haar toch ook om iets uit de brand te slepen … Zij had een heel warm hart voor jonge mensen, en wilde altijd meewerken om ons ook kansen te geven en aan bod te laten komen, ook al betekende dit dat vertrouwde werkwijzen dienden in vraag gesteld te worden …
  De laatste keer dat ze meeging naar een etentje met oud-collega’s in Breivelde, zagen we dat het moeilijker begon te gaan. Kort daarna is ze verhuisd uit Meerbeke.
  Daarna hadden we nog tel contact, maar ook dit werd moeilijker.

  We wensen jullie veel sterkte toe in de komende periode; moge de mooie herinneringen voor jullie een troost betekenen.

 

Plaats rouwbetuiging

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.