Opmerkingen: De rouwbetuiging die u hier plaatst, is vrij in te kijken en uw bericht zal enkel na goedkeuring geplaatst worden. Enkel de rouwberichten met goedkeuring van de familie worden op deze website geplaatst.

Rouwbetuigingen

  1. Beste Nicole, kinderen en kleinkinderen,

    Mijn oprechte deelneming bij het verlies van jullie geliefde echtgenoot, vader en grootvader. Ik heb Freddy gekend als een echte toffe collega. Ik werkte samen met mijn echtgenoot in het kantoor in Zele. Freddy stond altijd paraat om ons met raad en daad bij te staan. Ikzelf ben onlangs ook weduwe geworden op 21/12/2021. Mijn echtgenoot Marc Van Miegroet is door hartfalen veel te vroeg van ons weggenomen. Ik weet perfect hoe jullie zich nu voelen. Woorden zijn er te kort om jullie te troosten, maar toch wil ik niet achterwege blijven om mijn oprechte deelneming te betuigen. Ik wens jullie heel veel sterkte toe in deze moeilijke periode.

    Rita De Beule
    Durmen 77
    9240 Zele

 

Plaats rouwbetuiging

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.