Opmerkingen: De rouwbetuiging die u hier plaatst, is vrij in te kijken en uw bericht zal enkel na goedkeuring geplaatst worden. Enkel de rouwberichten met goedkeuring van de familie worden op deze website geplaatst.

Rouwbetuigingen

 1. Maggy, Woorden schieten te kort. Mijn oprechte deelneming met het plotse overlijden van u zeer geliefde mama Marie-Jeanne. Jij hebt u dag en nacht ingezet om voor je mama te zorgen. Niets was je ooit teveel.Ik hoop dat je de kracht en de moed vind om dit verlies te verwerken. Veel sterkte in deze moeilijke periode.

 2. Beste Maggy, mijn oprecht innige deelneming met het heengaan van je mama. Veel sterkte.

 3. Heel veel sterkte bij het overlijden van je mama, Maggy. Koester de mooie herinneringen in je hart, ze zullen je kracht geven om deze zware periode door te komen .

  Baeyens Lisbeth (dochter Begga en Fernand)

 4. Lieve Maggy, We kunnen je niet troosten in je verdriet, daar is je verdriet te groot voor. We volgen je spoor en wachten tot jij een teken geeft van mogen komen, een stukje dichterbij. We nemen de tijd totdat je weer even praten kunt, alleen maar zachtjes huilen. Het geeft niet hoor, we willen er zijn voor jou om even weg te schuilen. Onze oprechte deelneming bij het overlijden van je dierbare mama Marie-Jeanne. Veel moed en kracht voor morgen. We denken aan jou !
  Peter & Ilse, Alexander & Astrid, Maximiliaan Muylaert-D’Haese

 5. Mijn oprechte innige deelneming met het verlies van he Mama.
  Veel moed en sterkte

  Carine

 6. Aan Maggy,
  Ons medeleven bij het heengaan van je mama.
  Veel sterkte
  Richard en Marina
  De Vriendt-Debondt
  Brusselsesteenweg 418
  9402 Meerbeke

 7. Onze oprechte deelneming
  Kapsalon marina

 

Plaats rouwbetuiging

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.