Opmerkingen: De rouwbetuiging die u hier plaatst, is vrij in te kijken en uw bericht zal enkel na goedkeuring geplaatst worden. Enkel de rouwberichten met goedkeuring van de familie worden op deze website geplaatst.

Rouwbetuigingen

  1. Wij wensen jullie heel veel sterkte met het verlies van Lynn.

    Koester de mooie herinneringen die jullie samen hadden.

    Sophie Straetmans – Jonas Geeroms

  2. Beste partner van Lynn, lieve ouders van Lynn,
    Vandaag las ik in de krant het verhaal van Lynn. Heel herkenbaar. Ook wij hadden een dochter, Lynn. Ook zij was moeder van twee kinderen. Ze was 32 toen ze de diagnose kreeg : darmkanker met uitzaaiingen naar longen en lever. Een rollercoaster van emoties. Twee jaar lang leven tussen hoop en wanhoop. Op 14 februari 2021 verloor ze de strijd en stierf ze in de armen van haar man. We weten door welke hel jullie nu gaan. Ik wens jullie geen sterkte. Het is eventjes niet nodig om sterk te zijn. Ik wens jullie wel heel veel steun van familie en vrienden. Die steun zal jullie dragen doorheen deze helse tijd. En geef elkaar de tijd om dit verdriet en gemis te verwerken.
    Liefs Hilde

 

Plaats rouwbetuiging

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.