Opmerkingen: De rouwbetuiging die u hier plaatst, is vrij in te kijken en uw bericht zal enkel na goedkeuring geplaatst worden. Enkel de rouwberichten met goedkeuring van de familie worden op deze website geplaatst.

Rouwbetuigingen

 1. Onze oprechte deelneming.

 2. Onze Oprechte Deelneming aan Emly en familie met dit groot verlies,
  Vanwege Patrick Van Damme en Wilfried Smet uit Lokeren

 3. Onze innige deelneming aan Emily, Julie en familie. Veel steun, troost en sterkte in deze moeilijke tijden.
  Vanwege Günther, Kathleen en Alessia

 4. Mijn oprechte deelneming en veel sterkte in deze moeilijke periode.

 5. Innige deelneming aan Emly, Inge, Steven, en de rest van de familie. Altijd mooie dingen mogen maken voor en met Tony. Wat een uitzonderlijke projecten heeft hij gerealiseerd. Eeuwig respect voor hem.

 6. Beste Emly en familie, mijn oprechte deelneming met het verlies van jullie geliefde echtgenoot/vader/opa/familielid.
  Ik ben dankbaar dat ik Tony en Emly niet zo lang geleden nog gesproken heb en we herinneringen hebben kunnen ophalen uit ons gezamenlijk verleden. Woorden schieten nu te kort om jullie te troosten, maar hopelijk kunnen we ooit samen zijn leven vieren op het herdenkingsmoment later. Voor nu een warme omhelzing, ik denk aan jullie!

 7. Beste Tony,
  Ik was pas 18 toen ik bij jou in de band speelde. Ik heb zoveel mooie herinneringen aan die tijd en ik had die zo graag nog eens met jou kunnen delen. Ik had met Mike afgesproken dat ik je eens zou contacteren maar toen is Corona ertussen gekomen en dacht ik: ik wacht wel even tot deze miserie achter de rug is. Jammer dat deze ontmoeting niet is kunnen doorgaan. Het doet pijn om op deze manier afscheid van jou te moeten nemen. R.I.P. vriend. Mijn oprechte deelneming aan Emly en familie.
  Vanwege Eddy Van Imp

 8. Innige deelneming voor gans de familie

 9. Oprechte deelneming . Sterkte en troost.

 10. Wij bieden U onze innige deelneming aan bij het overlijden van Uw echtgenoot, vader, grootvader en overgrootvader. Wij wensen U veel moed en sterkte in deze moeilijke momenten en hopen dat het verdriet en de pijn om het verlies stilletjes aan plaats kunnen maken voor de dankbare herinneringen aan de mooie momenten.
  Luc en Isabelle Dassonville-Raes

 11. Mevrouw Emly en familie ,

  Ik vernam via Chinese led scherm fabrikanten pas vandaag dat Tony gestorven is .

  Mag ik U laattijdig weliswaa,r, toch mijn oprechte deelneming aanbieden .
  Tony was een fijne man die door vele professionelen ,mezelf inclusief , zeer geapprecieerd werd , maar ook op persoonlijk vlak genoot hij veel respect voor zijn sympathie, enthousiasme en creativiteit .
  Ook in de wereld van de grootbeeldschermen zal hij gemist worden !

  Kris Delafontaine

 

Plaats rouwbetuiging

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.