Opmerkingen: De rouwbetuiging die u hier plaatst, is vrij in te kijken en uw bericht zal enkel na goedkeuring geplaatst worden. Enkel de rouwberichten met goedkeuring van de familie worden op deze website geplaatst.

Rouwbetuigingen

 1. Beste Lucie en familie,
  Het was even schrikken toen we vandaag het bericht in de brievenbus kregen. Wij bieden u en uw familie onze oprechte deelneming aan in deze moeilijke periode. Dirk zal ik blijven herinneren als een joviale en enthousiaste persoon. Mogen de goede herinneringen aan Dirk een troost zijn in deze moeilijke periode.

  Herman en Maria Eeman – Van Aerschot

 2. Dag Dirk,

  Ik leerde U kennen via mijn broers…vader toen je las gaf als turnleraar in het PTI te Ninove…ze zeiden altijd dat je hen leerde sporten en afzien…respect was groot en toen moest ik nog komen..

  Sinds de eerste les dat ik van u kreeg…was een coopertest en nadien testen op kracht en uithoudingsvermogen, zag je direct waar ik goed in was, kracht ( kogelstoten) , hoogspringen en spurt in de atletiek…eerste zwemles…ik ga u trainen zodat je gouden medailles pakt in Eeklo, wat ook gebeurde…ook bij de atletiek, 100 meter spurt, kogelstoten en hoogspringen.

  Nadien trainde je me in volleybal en zaalvoetbal, waar ik ook jarenlang plezier mee beleefde , vooral zaalvoetbal.

  Het respect en de vriendschap was groot…toen ik dit bericht zag…was ik vol ongeloof, want ik zag u nog in de Spar te Denderwindeke, je zocht naar Tippex om een brief te retoucheren…en dat uw vrouwke nog niet beter was…etc…en nu ga jij zo plots…
  Zal je altijd in mijn hart dragen…je was een grote meneer, als vader, leerkracht, man …ook in de sportraad te Ninove.

  Het gaat u goed…tot ooit…

  Uw oud leerling en kameraad .

  David Van Der Smissen
  en kinderen

 3. Oprechte deelneming en veel sterkte in deze moeilijke periode.
  Familie De Meuleneire Herman – Aelvoet Sabine

 4. Beste familie,

  Wij willen jullie langs deze weg, heel veel sterkte wensen bij het verlies van een warme echtgenoot, een fantastische vader en grootvader, een fijn familielid.
  De laatste keer dat wij elkaar zagen, was de week net voor de lockdown, op het feestje van Elke, wij hebben nog een fijne avond doorgebracht samen.
  Innige deelneming aan gans de familie,
  Rust zacht Dirk,

  Jean-Claude Aelvoet-Velghe Jeannine

 5. Innige deelneming en veel sterkte in deze moeilijke dagen..
  De Pauw Guido en Beeckmans Marina

 6. Onze oprechte deelneming
  Herman Vermander – Martine Wangermez

 7. Ons oprecht medeleven in jullie verdriet.
  Mogen de mooie herinneringen jullie troost bieden en moed schenken in deze moeilijke momenten.

 8. Wij bieden onze oprechte deelneming aan bij het heengaan van jullie dierbare.
  Rufin zal zijn turnmeester blijven herinneren als een strenge maar rechtvaardige leraar. Het atletiekrecord dat ze met de school behaald hebben blijft hem ook bij.
  Nog heel veel draagkracht aan de familie.

 9. Beste Dirk

  Ik heb je allereerst nog mogen kennen als leerkracht, je was toen al een uiterst gedreven mens met een hart voor je vak en de sport in het algemeen. Vele jaren na het afstuderen kruisten onze wegen opnieuw. Ook al was je toen al met pensioen, ik had het geluk nog enkele keren met je de interprovinciale sportdag te mogen beleven. Onze gesprekjes naar en terug zullen me bijblijven Dirk. Je was een fijne mens, het ga je goed…

 10. Oprechte deelneming!!

  Familie Van Weyenberg Lieven

 11. Oprechte deelneming en veel steun en sterkte bij het afscheid van Dirk uw dierbare.
  Als een enthousiaste leraar LO heb ik hem mogen leren kennen.
  Ook na zijn oppensioenstelling was hij nog een zeer gedreven deelnemer aan onze jaarlijkse vijfkamp. We waren hem daar heel dankbaar voor.
  Koester de vele en mooie herinneringen. Mogen jullie troost vinden in de warmte van de vriendschap, de liefde van de familie en het medeleven van iedereen die aan jullie denkt.
  Marleen Verdonck voormalig directeur van het PTI te Zottegem

 

Plaats rouwbetuiging

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.