Opmerkingen: De rouwbetuiging die u hier plaatst, is vrij in te kijken en uw bericht zal enkel na goedkeuring geplaatst worden. Enkel de rouwberichten met goedkeuring van de familie worden op deze website geplaatst.

Rouwbetuigingen

 1. Een woord van troost willen we jullie sturen.
  Zodat jullie weten dat we aan jullie denken in deze moeilijke momenten.

 2. Heel veel sterkte aan de ganse familie.

  Annick & Dimitri

 3. Innige deelneming veel sterkte aan de familie.

 4. Beste Michel en familie .Mijn oprecht medeleven bij dit vreselijk nieuws dat ik zojuist te horen kreeg.woorden schieten me te kort en met pijn aan het hart wens ikjullie veel sterkte toe.Lieve Monique .je bent nu een ster aan de hemel die ik nooit zal
  Vergeten .Rust Zacht Lieve vriendin .Ikzam je nooit vergeten. Betty

 5. Mijn oprechte deelneming en veel sterkte aan de familie en vrienden

 6. Mijn broer meldde me het nieuws, onze oprechte deelneming met dit verlies.Nadine en Johan

 

Plaats rouwbetuiging

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.