Opmerkingen: De rouwbetuiging die u hier plaatst, is vrij in te kijken en uw bericht zal enkel na goedkeuring geplaatst worden. Enkel de rouwberichten met goedkeuring van de familie worden op deze website geplaatst.

Rouwbetuigingen

 1. Beste Ilse,
  Van mijn zus verneem ik het overlijden van je mama. Ik wens je heel veel sterkte. Ik bewonder jou voor alles wat je voor je mama hebt gedaan. Moge dat een troost zijn.
  Als mijn zus naar Elingen komt, kom mee, je bent altijd welkom. Als ik met iets kan helpen, bel me gerust: 0474 95 01 32. Hartelijk, Anny

 2. Dag Ilse,

  Ik wist reeds van mijn familie dat je mama is overleden. Vandaag kreeg ik haar doodsbrief. Ik was in verlof, maar wil je toch nog mijn diepste steun en deelneming betuigen. Veel moed in deze moeilijke periode en hou vast aan alle mooie herinneringen!

  Veel sterkte…
  Vanessa

 3. Met oprecht medeleven?
  Roos Tas

 4. Beste Ilse en familie

  Uw mama was een fijne collega in Ms. Ninove. Ze was een mooie mooie, vriendelijke dame.
  Met oprecht medeleven
  Erna De Jonghe

 

Plaats rouwbetuiging

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.