Opmerkingen: De rouwbetuiging die u hier plaatst, is vrij in te kijken en uw bericht zal enkel na goedkeuring geplaatst worden. Enkel de rouwberichten met goedkeuring van de familie worden op deze website geplaatst.

Rouwbetuigingen

 1. Ons oprecht medeleven, veel sterkte.

 2. Beste familie,
  Mijn oprechte deelneming in het overlijden van William die ik ruim 35 jaar heb gekend en gewaardeerd heb als rechter in handelszaken, alsook in onze ( als bestuurders van de club ) hilarische ( maar altijd aangename ) tweestrijd tussen Haantjes en Brother.
  Ali HEERMAN

 3. Onze innige deelneming met het overlijden van jullie dierbare vader en grootvader, veel sterke.
  Vanwege Fam. Bal – De Smedt Greet

 4. Beste Johan,
  Mijn goeie ouwe vriend.

  Ik verneem het bericht van het overlijden van je papa. Mijn innige deelneming in deze droevige gebeurtenis.
  Hij verbaasde mij steeds met zijn intelligentie. Ik daagde hem wel eens uit met een moeilijke rekensom, maar het goeie antwoord kwam er meteen. Niet te kloppen 🙂
  Zijn goeie raad was altijd waardevol.

  Ik voelde mij altijd welkom als ik bij jullie kwam spelen. “Aaa Sergio! Kom maar binnen, onze Johan zit op zijn kamer …”

  Laatst met karnaval (ons jaarlijks tegen het lijf lopen 🙂 hebben we een goeie babbel gehad, jij en ik, het ging hem net over de zorgen van en om onze ouders … Over karnaval gesproken, het was je papa die mij als jong ventje heel blij maakte toen hij mij ook meevroeg om mee te gaan in de stoet met De Tempeliers … wat een avontuur!

  Johan, we hebben onze jeugd samen doorgebracht, en de mensen die hierin deel van uitmaakten, maken deel uit van je roots. Dat vergeet je nooit!

  Sterkte Johan, aan jou en je familie.
  Groetjes!
  Serge Vleeschouwer
  PS: je weet mij wonen hé 🙂

 5. Beste Johan,
  Beste familie,
  Mijn oprechte deelneming. Veel sterkte in deze moeilijke periode.

  Geert Marckx

 

Plaats rouwbetuiging

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.