Opmerkingen: De rouwbetuiging die u hier plaatst, is vrij in te kijken en uw bericht zal enkel na goedkeuring geplaatst worden. Enkel de rouwberichten met goedkeuring van de familie worden op deze website geplaatst.

Rouwbetuigingen

 1. Tina, Veronique en familie,
  We vernemen hier net het overlijden van Pierre. Ik heb Pierre gekend als een man die voor iedereen klaar stond. Ziekenvervoer kreeg bij hem een extra dimensie want vervoer is niet alleen rijden met de auto dat is ook een luisterend oor voor de patiƫnt, begeleiden tot aan de deur, tot bij de dokter, troosten daar waar nodig. Mogen alle herinneringen aan Pierre de wonde van het gemis zalven. Veel sterkte
  Kristien en Kris
  De Wolf-Van Hamme

 2. Wat je in het diepste
  van je hart bewaart
  gaat niet verloren.

  heel veel kracht en sterkte.

 

Plaats rouwbetuiging

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.